Ποιες είναι οι αρχές που πρέπει να ακολουθούνται για τη χύτευση θέση μηχανικών χυτών

Ποιες είναι οι αρχές που πρέπει να ακολουθούνται για τη χύτευση θέση μηχανικών χυτών

Με βάση την έρευνα και την παραγωγή εμπειρία της στερεοποίησης θεωρίας των μηχανικών προϊόντων χύτευσης, η αρχή θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον καθορισμό η έκχυση θέση.

1, ένα σημαντικό μέρος της τη μηχανική χύτευση πρέπει να τοποθετείται στο κάτω μέρος. Το χαμηλότερο μέταλλο από τη μηχανική χύτευση είναι στερεοποιημένα σύμφωνα με τη στατική πίεση του άνω μετάλλου και είναι συμβεβλημένο και συμπαγής.

2, σημαντικός επεξεργασία επιφάνειας πρέπει να είναι κάτω ή όρθια κατάσταση. Εμπειρία δείχνει ότι οι πόροι, μη μεταλλικών εγκλεισμάτων και άλλα ελαττώματα που εμφανίζονται στην επιφάνεια του προς τα πάνω, και κάτω επιφάνεια ή πρόσοψη πλευρά συνήθως είναι σχετικά ομαλή, τη δυνατότητα ελαττωμάτων είναι μικρή, ξεχωριστή επεξεργασία επιφάνειας πρέπει να είναι προς τα πάνω, θα πρέπει να είναι σκόπιμο να διευρυνθεί το περιθώριο επεξεργασία να διασφαλίσει ότι, μετά την επεξεργασία δεν εμφανίζονται ανωμαλίες. Μια ποικιλία των εργαλειομηχανών κρεβάτι επιφάνεια είναι η βασική επιφάνεια, δεν επιτρέπεται να έχουν τράχωμα, τους πόρους, σκουριές τρύπες, ρωγμές και συρρίκνωση και άλλα ελαττώματα, και απαιτεί την οργάνωση πυκνό και στολή, ώστε η αξία σκληρότητας εντός της καθορισμένης περιοχής.

3, έτσι ώστε η μηχανική αεροπλάνο του μεγάλου επιπέδου κάτω ή κεκλιμένη. Για μεγάλες επίπεδες χύτευσης, η κλίση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να αυξηθεί η επιφάνεια του μετάλλου, της αυξανόμενης ταχύτητας, για την πρόληψη των άμμου ουλή ουλή ελαττώματα. Κλίση έκχυση, σύμφωνα με το μέγεθος κουτί άμμου, H αξία είναι κατά κανόνα ελέγχεται σε 200 ~ 400 mm Εύρος.

4, θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι μπορεί να γεμίσει τη χύτευση. Για σκυροδετήσεις με λεπτούς τοίχους μέρη, τα μέρη λεπτούς τοίχους θα πρέπει να τοποθετούνται στο κάτω ήμισυ ή να τοποθετείται κάτω από την έκχυση πίστα να αποφευχθούν ανωμαλίες όπως η έκχυση ή coldting.

5, θα πρέπει να είναι ευνοϊκό για την πλήρωση του μηχανική χύτευση. Για τη συρρίκνωση του κράματος ή το πάχος του τη δομή της χύτευσης είναι άνιση και επιρρεπείς σε συρρίκνωση, συρρίκνωση χύτευσης πρέπει να δώσει προτεραιότητα στις συνθήκες του Τάγματος στερεοποίηση, να διευκολύνει την τοποθέτηση του ξυπνούν και να παίξει το ρόλο της ανύψωσης.

6, για την αποφυγή κρεμώντας άμμο, κρέμονται άμμο άμμο ή cantilever πυρήνα, εύκολο σύμφωνα με τον πυρήνα, το πλαίσιο και δοκιμή. Η εμπειρία δείχνει ότι κρέμονται άμμο στο πλαίσιο, χύνοντας εύκολο να καταρρεύσει. Είναι ενοχλητικό να τοποθετήσει τον πυρήνα κρέμεται στο επάνω μισό. Cantilever άμμο πυρήνα δεν είναι σταθερό, εύκολο να παραποιήσει στο πλαίσιο της δράσης των μετάλλων πλευστότητας, θα πρέπει να επιχειρήσει να αποφύγει. Επιπλέον, για να φροντίσει τον πυρήνα, το πλαίσιο, η ευκολία της επιθεώρησης.

7, θα πρέπει να είναι το πλαίσιο θέση, θέση χύτευση και τη μηχανική χύτευση ψύξης θέση συνεπής. Flip η μούχλα δεν είναι μόνο μεγάλη ποσότητα εργασίας, αλλά είναι επίσης εύκολο να προκαλέσει άμμο πυρήνα κινήματος, έξω από την άμμο, και ακόμη και πυρκαγιά και άλλα ελαττώματα.