Ποιες είναι οι αρχές της θέσης της μηχανήματα χύτευσης χύτευσης;

Ποιες είναι οι αρχές της θέσης της μηχανήματα χύτευσης χύτευσης;

Σύμφωνα με τη θεωρία της στερεοποίησης των εργαλειομηχανών χύτευσης έρευνας και παραγωγής εμπειρία, για να προσδιορίσετε την έκχυση θέση θα πρέπει να εξετάσει την αρχή.

1, ένα σημαντικό μέρος της χύτευσης μηχανής εργαλείο πρέπει να τοποθετείται στο κάτω μέρος. Μηχανήματα χύτευσης το χαμηλότερο μέταλλο της εργαλειομηχανής είναι στερεοποιημένα σύμφωνα με τη στατική πίεση του άνω μετάλλου και είναι συμβεβλημένο και συμπαγής.

2, σημαντικός επεξεργασία επιφάνειας πρέπει να είναι εκτός λειτουργίας ή να σταθεί όρθια. Εμπειρία δείχνει ότι οι πόροι, μη μεταλλικών εγκλεισμάτων και άλλα ελαττώματα που εμφανίζονται στην επιφάνεια του προς τα πάνω, και κάτω επιφάνεια ή πρόσοψη πλευρά συνήθως είναι σχετικά ομαλή, τη δυνατότητα ελαττωμάτων είναι μικρές, μεμονωμένες επεξεργασίας επιφάνειας πρέπει να είναι προς τα πάνω, θα πρέπει να είναι σκόπιμο να διευρυνθεί το περιθώριο επεξεργασία να διασφαλίσει ότι, μετά την επεξεργασία δεν εμφανίζονται ανωμαλίες. Μια ποικιλία των εργαλειομηχανών κρεβάτι επιφάνεια είναι η βασική επιφάνεια, δεν επιτρέπεται να έχουν τράχωμα, τους πόρους, μηχανήματα χύτευσης σκωρία τρύπες, ρωγμές και συρρίκνωση και άλλα ελαττώματα, και απαιτεί την οργάνωση πυκνό και στολή, ώστε η αξία σκληρότητας εντός της καθορισμένη περιοχή.

3, έτσι ώστε το αεροπλάνο μηχανή του μεγάλου επιπέδου κάτω ή κεκλιμένη. Για μεγάλες επίπεδες χύτευσης, η κλίση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να αυξηθεί η επιφάνεια του μετάλλου, της αυξανόμενης ταχύτητας, μηχανήματα χύτευσης για την πρόληψη των άμμου ουλή ουλή ελαττώματα. Κλίση έκχυση, σύμφωνα με το μέγεθος κουτί άμμου, H αξία είναι κατά κανόνα ελέγχεται σε 200 ~ 400 mm Εύρος.

4, θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι μπορεί να γεμίσει τη χύτευση. Για σκυροδετήσεις με λεπτούς τοίχους μέρη, τα μέρη λεπτούς τοίχους θα πρέπει να τοποθετούνται στο κάτω ήμισυ ή να τοποθετείται κάτω από τη χύνοντας διαδρομή να αποφευχθούν ανωμαλίες όπως η έκχυση, κρύο διαχωρισμού και ούτω καθεξής.

5, θα πρέπει να είναι επωφελής εργαλειομηχανών χύτευσης συρρίκνωση. Για τη συρρίκνωση του κράματος ή το πάχος του τη δομή της χύτευσης είναι άνιση και επιρρεπείς σε συρρίκνωση, μηχανήματα χύτευσης χύτευσης συρρίκνωση πρέπει να δώσει προτεραιότητα στις συνθήκες του Τάγματος στερεοποίηση, να διευκολύνει την τοποθέτηση του ξυπνούν και να παίξει το r OLE της ανύψωσης.

6, για την αποφυγή κρεμώντας άμμο, κρέμονται άμμο άμμο ή cantilever πυρήνα, εύκολο σύμφωνα με τον πυρήνα, το πλαίσιο και δοκιμή. Η εμπειρία δείχνει ότι κρέμονται άμμο στο πλαίσιο, χύνοντας εύκολο να καταρρεύσει. Μηχανήματα χύτευσης είναι άβολο να τοποθετήσει τον πυρήνα κρέμεται στο επάνω μισό. Cantilever άμμο πυρήνα δεν είναι σταθερό, εύκολο να παραποιήσει στο πλαίσιο της δράσης των μετάλλων πλευστότητας, θα πρέπει να επιχειρήσει να αποφύγει. Επιπλέον, για να φροντίσει τον πυρήνα, το πλαίσιο, η ευκολία της επιθεώρησης.

7, θα πρέπει να είναι το πλαίσιο θέση, χύνοντας θέση και της μηχανής εργαλείο ψύξης συνεπή θέση. Flip η μούχλα δεν είναι μόνο μεγάλη ποσότητα της εργασίας, αλλά επίσης, εύκολο να προκαλέσει κίνηση άμμο πυρήνα, μηχανήματα χύτευσης από την άμμο, και ακόμη και φωτιά και άλλα ελαττώματα.