Βαλβίδα χύτευσης ποιες είναι οι ελλείψεις που είναι επιρρεπείς σε

Βαλβίδα χύτευσης είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα στο cast, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Αλλά λόγω της παραγωγής πρώτων υλών, έτσι ώστε μια ουσιαστική αύξηση του κόστους παραγωγής? αποδοτικότητας της παραγωγής σε σχέση με άλλα προϊόντα χύτευσης είναι θραύσματα χαμηλότερου και υψηλότερου ποσοστού και άλλους παράγοντες, σοβαρές επιπτώσεις στην παραγωγή χύτευσης βαλβίδα. Ένα εργοστάσιο το 2005 την παραγωγή πάνω από 2.000 τόνους βαλβίδα χύτευσης, ολοκληρωμένη αποβλήτων σχεδόν 170t, θραύσματα ποσοστό άνω του 8%. Εμείς μέσω του φυτού βαλβίδα ελαττώματα χύτευσης στην ανάλυση δεδομένων, να προσδιορίσει τα κύρια αίτια των αποβλήτων, καθώς και η σειρά των βελτιώσεων, και πέτυχε θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλίσει ότι το ποσοστό pass βαλβίδα χύτευση παραγωγής και τη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος.

Βαλβίδα χύτευση διαδικασία παραγωγής το πιο πιθανό σε εννέα ελλείψεις, ήτοι: στόματα, σκουριές, εγκλείσματα, συρρίκνωση και χαλαρά, διαχωρισμός, κρύο διαχωρισμού, γυρίζοντας το δέρμα, χύτευση ρωγμές ανισοτροπία, μηχανήματα 580 θα είναι με την πλειονότητα των φίλων λεπτομερώς Αυτό εννέα ελλείψεις.

1, τα στόματα: αυτή είναι η στερεοποίηση του μετάλλου διαδικασία απέτυχε να ξεφύγουν από το αέριο που αφήνεται στο μέταλλο μέσα το σχηματισμό των μικρών τρυπών, το εσωτερικό τοίχωμα είναι λείο, που περιέχουν αέριο, το υπερηχογράφημα έχει μια υψηλή ανακλαστικότητα, αλλά επίσης επειδή είναι βασικά σφαιρικό ή ελλειψοειδές, δηλαδή, το σημείο-όπως ελαττώματα, που επηρεάζουν το πλάτος του προβληματισμού. Τα στόματα σε πλίνθωμα συνθλίβεται σε ένα ελάττωμα περιοχή από σφυρηλάτηση ή τροχαίο και είναι συμφέρουσα για να βρεθεί από έλεγχος με υπερήχους.

2, σκουριές: τήξη, τη σύντηξη διαδικασία στις Σκουριές ή φούρνων Κλίβανος πυρίμαχων υλικών απολέπιση σε το υγρό μέταλλο, στη χύτευση είχε εμπλακεί στο σώμα χύτευση ή σε ράβδους, το σχηματισμό της σκωρίας ελαττώματα. Η σκωρία δεν είναι συνήθως παρόντες σε ένα ενιαίο, συχνά σε μια πυκνή κατάσταση ή διασπορά σε διαφορετικά βάθη.

3, μικτή: η διαδικασία αντίδρασης της τήξης διαδικασία (π.χ. οξείδια, σουλφίδια, κ.λπ.) - μη μεταλλικών εγκλεισμάτων, ή μεταλλικά εξαρτήματα του μερικά από τα συστατικά δεν είναι εντελώς έλιωσαν και αριστερά για να σχηματίσουν ένα μεταλλικά εγκλείσματα, όπως η υψηλής πυκνότητας, υψηλής τήξης σημείο Σύνθεση - βολφραμίου, μολυβδαίνιο και ούτω καθεξής.

4, συρρίκνωση και χαλαρά: χύτευση ή ράβδους ψύξης στερεοποίηση, τον όγκο να συρρικνώνεται, στο τελευταίο μέρος της στερεοποίησης λόγω της έλλειψης υγρό μέταλλο μπορεί να σχηματίσει ένα κοίλο-όπως ελαττώματα. Μεγάλες και συμπυκνωμένο κοιλότητες καλούνται συρρίκνωση, και μικρά, διάσπαρτα κενά ονομάζονται χαλάρωσε. Συνήθως βρίσκονται στο τελευταίο στερεοποιημένα μέρος του τάλαντο ή του κέντρου χύτευσης. Το εσωτερικό τοίχωμα είναι τραχύ και περιβάλλεται από πολλές ακαθαρσίες και λεπτούς πόρους. Λόγω του νόμου της θερμικής διαστολής και συστολής, συρρίκνωση είναι αναπόφευκτη, αλλά με την τεχνολογία επεξεργασίας διαφορετικές μέθοδοι μεταποίησης έχουν διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και θέσεις, όταν εκτείνεται μέχρι τη χύτευση ή πλινθώματος σώμα γίνεται ελαττωματικό. Στην περίπτωση billet σφυρηλάτηση, το τάλαντο θα γίνει η υπολειμματική συρρίκνωση (συρρίκνωση υπολειμματική, υπολειμματική συρρίκνωση) Εάν δεν καταργείται από τη σφυρηλάτηση.

5, διαχωρισμός: χύτευση ή πλινθώματος διαχωρισμού αναφέρεται κυρίως στη διαδικασία της τήξης ή διεργασία τήξης μετάλλων, επειδή την άνιση κατανομή των στοιχείων σχηματίζονται από διαχωρισμού, διαχωρισμό που υπάρχει στην περιοχή από τις μηχανικές του ιδιότητες είναι διαφορετική από η ολόκληρη μεταλλική μήτρα μηχανική απόδοση, η διαφορά πέρα από το επιτρεπόμενο εύρος Στάνταρ γίνεται ένα ελάττωμα.

6, κρύο διαχωρισμού: αυτό είναι ένα μοναδικό χύτευση σε μια πολυεπίπεδη ατέλειες, κυρίως με το cast χύτευσης διαδικασία σχεδιασμού, είναι στο κάστινγκ σε υγρό μέταλλο, οφείλεται να πλατσουρίζουν, κύματα, χύνοντας διακόπηκε, ή από διαφορετικές κατευθύνσεις της ροής των δύο (ή περισσότερες) μετάλλων αντιμετωπίζουν και άλλους λόγους, επειδή την υγρή επιφάνεια του μετάλλου που σχηματίζεται από την ημι-στερεά ταινία να παραμείνουν στο σώμα να διαμορφώσει ένα διάφραγμα-όπως περιοχή τύπου ελαττώματα χύτευσης.

7, ανατροπή: αυτό είναι το ατσάλι από την κουτάλα σε πλίνθωμα πλινθωμάτων χύτευσης, γιατί ρίχνει διακοπή, παύση και άλλους λόγους, την πρώτη έκχυση του υγρού επιφάνεια μετάλλων στον αέρα, ψύχεται γρήγορα να σχηματίσει ένα φιλμ οξειδίου, συνεχίζουν να χύσει, την νέα έκχυση (υγρού τύπου) ελαττώματα που σχηματίζεται από το σπάσιμο το υγρό μέταλλο σε πλίνθωμα, που δεν μπορούν να σκουπιστούν σε το σφυρηλατημένο κομμάτι billet μετέπειτα τάλαντο.

8, χύτευση ρωγμές: ρωγμές στη χύτευση οφείλεται κυρίως η ψύξη του μετάλλου, όταν η συρρίκνωση του στρες υπερβαίνει την απόλυτη αντοχή του υλικού που προκαλούνται από αυτή με το σχήμα του η χύτευση σχεδιασμό και διαδικασία χύτευσης, αλλά και με το μεταλλικό υλικό σε κάποια i mpurities (π.χ., όταν η περιεκτικότητα σε θείο είναι υψηλά, υπάρχει ζεστό ευθραυστότητα, την ευθραυστότητα λόγω ψύχους όταν ο περιεχόμενος φώσφορος είναι υψηλή, κ.λπ.). Σε πλίνθωμα θα παράγουν επίσης αξονική περικρυσταλλική ρωγμές σε μεταγενέστερες billet σφυρηλάτηση αν δεν σφυρηλάτηση, θα παραμείνει στο το σφυρηλατημένο κομμάτι για να γίνει η σφυρηλάτηση οι εσωτερικές ρωγμές.

9, ανισοτροπία: χύτευση ή ράβδους ψύξης στερεοποίηση, από την επιφάνεια στο κέντρο του ο ρυθμός της ψύξης είναι διαφορετική, που θα διαμορφώσει μια διαφορετική κρυσταλλική δομή, δείχνοντας τις μηχανικές ιδιότητες της ανισοτροπίας, οδήγησε επίσης με τις ακουστικές ιδιότητες των ανισοτροπίας, δηλαδή, από το κέντρο προς την επιφάνεια του μια διαφορετική ταχύτητα ήχου και ήχος εξασθένηση. Η παρουσία της ανισοτροπίας αυτό θα επηρεάσει αρνητικά το μέγεθος και τη θέση του ελαττώματος, κατά την αξιολόγηση η επιθεώρηση με υπερήχους της χύτευσης.