Η διαδικασία κατασκευής της χύτευσης βαλβίδων έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

Η διαδικασία παραγωγής χύτευσης βαλβίδων έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

① διαδικασία κατασκευής βαλβίδων και διαδικασία επιθεώρησης είναι πιο περίπλοκη.

Το κενό χύτευσης βαλβίδας είναι μια σύνθετη δομή που ονομάζεται κομμάτια κέλυφος λεπτού τοιχώματος. Τα χύτευσης απαιτούν μια λεία επιφάνεια, ρίχνουν μια λέξη καθαρή, ειδικά για να έχουν ένα πυκνό ελάττωμα. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παραπάνω απαιτήσεις, η χύτευση θα πρέπει να λάβει μια σειρά τεχνικών μέτρων, όπως η χρήση υλικών μοντελοποίησης υψηλής αντοχής και ο έλεγχος του νερού άμμου, η μοντελοποίηση θα πρέπει να είναι στρωμένη ώστε να εξασφαλίζει σκληρότητα άμμου, Ρύπανση και θερμοκρασία. Λόγω των υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, η διαδικασία χύτευσης της χύτευσης βαλβίδας είναι πολύ πιο περίπλοκη από τη γενική χύτευση.

Επιπλέον, η χύτευση βαλβίδων εκτός από τον έλεγχο του μεγέθους, της ακρίβειας της θέσης και της εμφάνισης, ενώ μερικά έχουν για τη μικροδομή, τις μηχανικές ιδιότητες, την αντοχή στη διάβρωση και τις μη καταστρεπτικές δοκιμές και άλλες δοκιμές, οπότε η διαδικασία επιθεώρησης χύτευσης βαλβίδων είναι πιο περίπλοκη.

② χύτευση βαλβίδα στη μηχανή για να εγκαταστήσετε πιο δύσκολη

Βαλβίδα δομή χύτευσης, το σχήμα είναι πιο περίπλοκο, μερικά μέρη είναι λεπτό, λεπτό κομμάτια, κακή ακαμψία. Κατά τη μηχανική κατεργασία στο μηχάνημα, η τοποθέτηση και η σύσφιγξη είναι πιο δύσκολη, τόσο συχνά χρειάζονται ένα πολύπλοκο ειδικό εξάρτημα.

Ορισμένα τμήματα βαλβίδων, η τοποθέτηση της επιφάνειας βάσης της χαμηλότερης ακρίβειας, η υψηλή τραχύτητα της επιφάνειας και μερικές φορές ακόμη και η χρήση της μη επεξεργασίας θέσης επιφάνειας. Και η επεξεργασία της επιφάνειας σφράγισης και άλλα μέρη των απαιτήσεων ακρίβειας και τραχύτητας επιφάνειας είναι πολύ υψηλό, είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί η ποιότητα της επεξεργασίας. Επομένως, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της διαδικασίας, συχνά χρειάζεται να βελτιωθεί η ακρίβεια της επιφάνειας τοποθέτησης και να μειωθεί η τραχύτητα της επιφάνειας ή στην επεξεργασία της επιφάνειας κατεργασίας μη επεξεργασίας, η οποία αυξάνει την πολυπλοκότητα της διαδικασίας κατασκευής βαλβίδων .

③ δύσκολο να επεξεργαστεί μηχανή

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας χυτών υλικών βαλβίδων, εκτός από μια ποικιλία από χυτοσίδηρο, ανθρακούχο χάλυβα, το μεγαλύτερο μέρος της υψηλής αντοχής του, η αντίσταση στη διάβρωση και η υψηλή απόδοση κοπής σκληρού υλικού είναι κακές, είναι δύσκολο να επιτευχθούν τα απαιτούμενα μέρη της επεξεργασίας ακρίβεια και επιφανειακή τραχύτητα Η ακρίβεια γεωμετρικού σχήματος της επιφάνειας σφράγισης βαλβίδας και οι απαιτήσεις τραχύτητας επιφάνειας είναι υψηλές, αυξάνοντας έτσι τη δυσκολία της μηχανικής κατεργασίας της βαλβίδας. Ταυτόχρονα, η απόδοση κοπής υλικών χύτευσης βαλβίδων είναι κακή, αλλά και στις μεθόδους επεξεργασίας της χύτευσης βαλβίδων, τα υλικά εργαλείων, την περικοπή της ποσότητας της τεχνολογίας και του εξοπλισμού, και έτσι έφεραν πολλά νέα προβλήματα.

Χαρακτηριστικά της διαδικασίας κατασκευής χύτευσης βαλβίδων, η διαδικασία κατασκευής βαλβίδων και η διαδικασία επιθεώρησης είναι πιο περίπλοκη, η βαλβίδα χύτευσης στη μηχανή για την εγκατάσταση πιο δύσκολη, η μηχανική χύτευση βαλβίδων δύσκολη.