Τα χαρακτηριστικά της βαλβίδας χύτευση διαδικασία

Τα χαρακτηριστικά της βαλβίδας διαδικασία χύτευσης

Η βαλβίδα χύτευση διαδικασία παραγωγής σε σύγκριση με άλλη διαδικασία χύτευσης σιδήρου γκρι, και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

① χύτευσης βαλβίδα παραγωγική διαδικασία και την επιθεώρηση διαδικασία είναι πιο περίπλοκη.

Βαλβίδα χύτευση κενό είναι μια σύνθετη δομή που ονομάζεται κέλυφος λεπτότοιχα κομμάτια. Τις ρίψεις απαιτούν μια λεία επιφάνεια, ρίχνει μια λέξη που είναι σαφές, ειδικά για να έχουν ένα πυκνό ελάττωμα. Προκειμένου να πληροίτε τις παραπάνω απαιτήσεις, χύτευση θα πρέπει να λάβει μια σειρά τεχνικών μέτρων, όπως η χρήση υλικών υψηλής refractibility μοντελοποίηση και έλεγχος των άμμου νερού, θα πρέπει να είναι πολυεπίπεδη μοντελοποίηση να αγωνιστούμε για να εξασφαλίσουμε την άμμο σκληρότητα, τη χρήση syst λογικές ΚΑΠ em και αυστηρό έλεγχο χύνοντας ταχύτητας και θερμοκρασίας. Εξαιτίας των υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, η διαδικασία χύτευσης χύτευση βαλβίδα είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι το γενικό casting.

Επιπλέον, η χύτευση βαλβίδα εκτός ελέγχου το μέγεθος, την ακρίβεια της τοποθεσίας και εμφάνιση και μερικές έχουν για τη μικροδομή, μηχανικές ιδιότητες, αντοχή στη διάβρωση και μη καταστροφικοί έλεγχοι και άλλες εξετάσεις, έτσι η βαλβίδα χύτευσης επιθεώρηση η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη.

② βαλβίδα χυσιμο στον υπολογιστή για την εγκατάσταση πιο δύσκολο

Βαλβίδα χύτευσης δομής, το σχήμα είναι πιο περίπλοκη, ορισμένα τμήματα είναι λεπτό, λεπτό κομμάτια, κακή ακαμψία. Όταν κατεργασίας στο μηχάνημα, η τοποθέτηση και η στερέωση είναι πιο δύσκολο, τόσο συχνά απαιτούν πολύπλοκες ιδιαίτερο φωτιστικό.

Ορισμένα μέρη της βαλβίδας, τοποθετώντας επιφάνεια βάσης του την χαμηλότερη ακρίβεια, υψηλή επιφανειακή τραχύτητα, και μερικές φορές ακόμη και η χρήση της μη-επεξεργασίας επιφανειακής τοποθέτησης. Και η επεξεργασία της σφράγισης επιφάνεια και σε άλλα μέρη της ακρίβειας και της τραχύτητας απαιτήσεις είναι πολύ υψηλά, είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί η ποιότητα της επεξεργασίας. Ως εκ τούτου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της διαδικασίας, συχνά πρέπει να βελτιώσει την ακρίβεια της θέσης της επιφάνειας και μειώνουν την τραχύτητα επιφάνειας ή σε μη-επεξεργασίας επιφανειακής επεξεργασίας της επιφάνειας τοποθέτησης, η οποία αυξάνει την πολυπλοκότητα της βαλβίδας διαδικασία κατασκευής.

③ δύσκολη για να την μηχανή επεξεργασίας

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των υλικών χύτευσης βαλβίδα, εκτός από μια ποικιλία από χυτοσίδηρο, χάλυβα, άνθρακα τα περισσότερα από τα υψηλής αντοχής, αντίσταση στη διάβρωση και υψηλές σκληρό υλικό απόδοση κοπής είναι κακή, είναι δύσκολο να επιτύχουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα από το ταχύ g ακρίβεια και επιφάνεια τραχύτητα η βαλβίδα χύτευση σφράγιση επιφάνειας γεωμετρικό σχήμα ακρίβεια και επιφάνεια τραχύτητα απαιτήσεις είναι υψηλές, αυξάνοντας έτσι τη δυσκολία της βαλβίδας χύτευσης κατεργασίας. Την ίδια στιγμή, η βαλβίδα υλικό κοπής απόδοση στις ρίψεις είναι φτωχοί, αλλά επίσης και για τη χύτευση βαλβίδα μεθόδων επεξεργασίας, εργαλείο υλικών, κοπή της ποσότητας της τεχνολογίας και εξοπλισμού, και έτσι έφερε πολλά νέα προβλήματα.

Βαλβίδα χύτευσης κατασκευής χαρακτηριστικών της διαδικασίας, η διαδικασία παραγωγής χύτευσης βαλβίδα και διαδικασία επιθεώρησης είναι πιο περίπλοκη, η βαλβίδα χυσιμο στον υπολογιστή για την εγκατάσταση πιο δύσκολο, η χύτευση βαλβίδα κατεργασίας δύσκολο.