Λόγους και διαλύματα οξείδωσης σημείο αυτοκινήτου ρίψεις

Λόγους και διαλύματα οξείδωσης σημείο αυτοκινήτου ρίψεις

Αυτοκινητική χύτευσης και τα κράματά τους είναι πολύ πιο δύσκολη σε ασήμι από το χαλκό, η διαδικασία είναι επίσης πιο περίπλοκη. Ο κύριος λόγος είναι ότι η απόδοση των προϊόντων χύτευσης και τα κράματά τους δεν είναι το ίδιο με άλλα μέταλλα, αλουμίνιο είναι ένα μέταλλο δύο-σεξ και οξύ και αλκαλίων είναι η αντίδραση, προεπεξεργασία ελαφρώς ακατάλληλη, θα προκαλέσει την επιφάνεια πέρα από τη διάβρωση. Και ρίχνει και τα κράματά του, είτε στον αέρα ή στη λύση είναι εύκολο να παράγει οξείδιο του ταινία, αυτό το στρώμα οξειδίου του φιλμ αν δεν αφαιρεθεί, θα επηρεάσει την προσκόλληση της επικάλυψης. Χύτευση κοινή ελαττώματα χαρακτηριστικά: δεν αερίζεται οξείδωση σκωρία διανέμεται ως επί το πλείστον στην άνω επιφάνεια της χύτευσης, στην γωνία του καλουπιού. Κάταγμα ως επί το πλείστον γκρι ή κίτρινο, από ακτινογραφία ή στην μηχανική επεξεργασία βρέθηκαν, μπορεί επίσης να σε αλκαλική πλύση, αποξείδωση ή ανοδίωση βρεθεί. Τα πειραματικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η προσθήκη των κατάλληλων προσθέτων σε διάλυμα NaOH μπορεί να παράγει καλή στίλβωση επίδραση.

Η διερευνητική πείραμα διαπίστωσε επίσης ότι η ανάκλαση της επιφάνειας της επιφάνειας του αλουμινίου μπορεί να φτάσει το 90% μετά από DC ηλεκτρόλυση σταθερή πίεση με διάλυμα NaOH υπό ορισμένες προϋποθέσεις, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες ασταθείς παράγοντες οφείλεται το πείραμα, που χρειάζεται περαιτέρω μελέτη. Τη σκοπιμότητα της χρήσης DC παλμικού ηλεκτρολυτικοί στίλβωση μέθοδος για να Πολωνικά αργιλίου βασικές συνθήκες έχει διερευνηθεί. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ηλεκτρόλυση παλμό στίλβωση μέθοδος μπορεί να επιτύχει την ισοστάθμισης επίδραση DC σταθερής τάσης ηλεκτρολυτικοί στίλβωσης, αλλά η ισοπέδωση ταχύτητα είναι αργή.

Πακέτο χύτευση μέρος του στρώματος αλουμινίου ήταν αποκομμένοι, εξωτερική συσκευασία αλουμινίου είναι από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το εσωτερικό στρώμα του πακέτου είναι διάφορα αλουμινίου, δύο διαφορετικά υλικά, τόσο την οξείδωση της «λεύκη» όπως κηλίδες.

Λύση: Το φαινόμενο αυτό δεν είναι συχνά πάρα πολύ κατανόηση των πελατών, οι κατασκευαστές πρέπει να κάνουν περισσότερα για να εξηγήσει τις εργασίες, καταργήστε όλη την ιστορία, ώστε να μην προκαλέσει παρανόηση. Από την άλλη πλευρά, η ανάλυση του κλάδου αλουμινίου προβλέπει ότι η χρήση του αυτοκινήτου ρίψεις θα αυξηθεί κατά 50% σε πέντε χρόνια, από 250 κιλά / όχημα σε 2000 έως 380 / οχημάτων από το 2005. Ένα μεγάλο αριθμό παραγωγής και μεταποίησης των προϊόντων χύτευσης, η ανάγκη για πολυκρυσταλλικό διαμαντιών (ΣΑΠ) εργαλείο. Η κύρια αιτία του τσιπ PCD ζημιά κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Να κρατήσει ανέπαφη την PCD εργαλείο κοπής άκρη, είναι καλύτερο να διανείμετε το φορτίο κοπής ομοιόμορφα σε κάθε φρέζας.

Αυτοκινητική χύτευση ανόπτηση: το αργίλιο κραμάτων χύτευσης θερμαίνεται σε υψηλότερη θερμοκρασία, γενικά περίπου 300 ℃ ή έτσι, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μαζί με τον κλίβανο, ψύξη σε θερμοκρασία δωματίου η διαδικασία γνωστή ως ανόπτησης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανόπτησης, το στερεό διάλυμα αποσυντίθεται και τη δεύτερη φάση του σωματιδίου είναι συγκεντρωτικές, που μπορεί να εξαλείψει την εσωτερική πίεση της χύτευσης, σταθεροποιηθεί το μέγεθος της χύτευσης, μείωση της παραμόρφωσης και να αυξήσει την πλαστικότητα της χύτευσης.