Ο μηχανισμός της ανάμιξης των άμμου δράσης των μηχανημάτων χύτευσης τεσσάρων σημείων

Μηχανισμός της ανάμιξης των άμμου δράσης των μηχανημάτων χύτευσης τεσσάρων σημείων:

Η κύρια λειτουργία της άμμου-ανάμειξης των μηχανημάτων χύτευσης είναι να αναμιγνύουν τη σκόνη της κάθε ομάδας ομοιόμορφα, είναι η υγρασία και η υγρή άργιλο και την πάστα αργίλου είναι ντυμένο στην επιφάνεια άμμου, που είναι η απόδοση των άμμου τύπου να προσαρμόζονται στο σχήμα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι του αργίλου και άμμου mixer χρησιμοποιείται σε χυτήριο επιχειρήσεις στην Κίνα: κύλινδρος τύπου, ρότορα τύπου, τροχό ισορροπία τύπου και συνεχούς τύπου. Μεγάλης κλίμακας παραγωγή της αυτοκινητοβιομηχανίας χύτευσης Χυτήριο, απαιτήσεις της γρήγορα άμμος ανάμειξη, άμμο καλής ποιότητας. Το μίξερ ρότορα ικανοποιεί επίσης τις δύο απαιτήσεις. και πολλές παρτίδες χειρωνακτική παραγωγή δεν είναι πολύ μεγάλο χυτήρια, ακόμα ένα μεγάλο αριθμό των άμμου κύλινδρος τύπου μίξερ.

Προσθήκη άνθρακα σε σκόνη ποιότητας σε την υγρή άμμο προϊόντων χύτευσης μηχανήματα μπορεί να αποτρέψει τη χύτευση από παράγουν κολλώδη άμμου, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει την τραχύτητα επιφάνειας των ρίψεων σημαντικά.

Ο μηχανισμός της δράσης του είναι κυρίως ως εξής.

(1) η θεωρία του αέρα-ταινία απομόνωσης του κονιοποιημένου άνθρακα στην άμμο χύτευση παράγει πολλή μείωση του αερίου, η οποία σχηματίζεται από τη διασύνδεση ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ άμμο να σχηματίσουν ένα στρώμα αερίου ταινία, η οποία εμποδίζει τον λιωμένο σίδηρο από γεωτρήσεις σε άμμο κόκκων τους πόρους της άμμου τύπου.

(2) του κολλοειδούς σώματος σφράγιση θεωρία T-αυλάκι τύπου πίνακα άμμο από τη σκόνη άνθρακα γίνεται στερεό, υγρό και αέριο τρεις-φάση gel, την επέκταση του σώματος νευρογλοιακά μπορεί να μπλοκ άμμο κόκκων πόρους, μηχανήματα χύτευσης αποτρέψει λιωμένο σίδηρο γεωτρήσεις σε άμμο κόκκων τους πόρους.

(3) θεωρία οξείδωση αερίου το πτητικό κλάσμα του κονιοποιημένου άνθρακα είναι πυρόλυση σε υψηλή θερμοκρασία και αέρια φάση, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσό της μείωσης των αερίων, τα οποία μπορεί να αποτρέψει την οξείδωση του σιδήρου υγρό και να αποφευχθεί η χημική αντίδραση μεταξύ οξείδιο του σιδήρου και χαλαζία άμμο.

(4) φωτεινό άνθρακα θεωρία αντι-βρέξιμο ρίχνει όταν η σκόνη άνθρακα στην πλατφόρμα δοκιμών άμμο ιζήματα φωτεινό άνθρακα από εκλεκτά σιτάρια, καταθέσεις σε επιφάνεια με τους κόκκους άμμου, μηχανές χύτευσης, έτσι ώστε τα σιτάρια της άμμου δεν βρέχονται από το υγρό σίδηρος, και το λιωμένο σιδήρου εμποδίζεται από διεισδύει στους πόρους άμμο κόκκων από την επιφανειακή τάση. Από τον μηχανισμό της πλατφόρμας χυτοσιδήρου, είναι γνωστό ότι το πτητικό, φωτεινό άνθρακα και οπτάνθρακα σκωρία αποτελούν τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την επίδραση του άνθρακα σε σκόνη άμμου ελέγχου.