Μηχανική χύτευσης παράγει ο κύριος λόγος για κρύο διαχωρισμού και έκχυση

Μηχανική χύτευσης παράγει ο κύριος λόγος για κρύο διαχωρισμού και έκχυση

Υπάρχει ένα χάσμα ατελή σύντηξη για το μηχανικό cast, και η άκρη της συγκόλλησης είναι ομαλή. Αυτό το κενό είναι που να ονομάζεται κρύο. Μηχανική χύτευσης είναι γεμάτη με τοπική, μηχανική χύτευση έλλειψη κρέατος, δεν χύθηκε το άκρο του τόξου. Ξηρή άμμο στερεά χύτευσης, ιδιαίτερα καμία αρνητική πίεση κράμα χυτοσιδήρου είναι η περίπτωση, η μηχανική χύτευσης είναι επιρρεπείς σε κρύο διαχωρισμού και χύνεται λιγότερο από ελαττώματα, με αποτέλεσμα την μηχανική χύτευση θραύσματα.

Τον τύπο αφρού είναι θερμαινόμενη, αποσυντίθενται, και το προϊόν της αποσύνθεσης είναι θερμαίνεται στη θερμοκρασία του λιωμένου μετάλλου να απορροφά θερμότητα, με αυτόν τον τρόπο ψύξης το λιωμένο μέταλλο. Επιπλέον, το αέριο αποσύνθεση αυξάνει την αντίσταση της υγρό μέταλλο πλήρωσης. Αυτά τα δύο προκαλεί μια σημαντική μείωση της ρευστότητας των μετάλλων υγρό, που είναι η κύρια αιτία κρύο διαχωρισμού και ρίχνει.

Επιπλέον, η έκχυση πρόγραμμα, ρίχνει δομή του συστήματος και έκχυση λειτουργία να παράγουν κρύο διαχωρισμού, χύνοντας έχουν επίσης έναν κάποιο αντίκτυπο.

Μηχανική χύτευση προκειμένου να αποτρέψει μέτρα: ① για να βελτιωθεί η θερμοκρασία του λιωμένου μετάλλου ρίχνει. Η θερμοκρασία χύτευσης της στερεό χύτευσης πρέπει να είναι υψηλότερη από τη θερμοκρασία χύτευσης από την άμμο, τη χύτευση υπό τις ίδιες συνθήκες τουλάχιστον 30 ℃, και είναι γενικά συνιστάται να αυξήσετε τη θερμοκρασία του 30 έως 50 βαθμούς Κελσίου. ② ρίχνει μια ορισμένη αρνητική πίεση. Κάτω από την αρνητική πίεση του τοίχου μπορεί να μειώσει το μέταλλο πλήρωσης υγρών όταν η αντίσταση του φυσικού αερίου, όταν τον τύπο αφρού της καλής ποιότητας, χαμηλής πυκνότητας και υψηλής αντοχής, το ποσό του αερίου είναι μικρό, χυτό αλουμινίου κράματος χύτευσης δεν μπορεί να είναι αρνητική πίεση χύτευση. Όταν η ποιότητα αφρού είναι κακή, τα προϊόντα χύτευσης χύτευσης απαιτούν αρνητική πίεση. Χύνοντας μηχανήματα χύτευσης είναι γενικά χρησιμοποιείται για χύτευση υπό αρνητική πίεση. ③ Επιλέξτε ένα λογικό πρόγραμμα ρίχνει και ρίχνει δομή του συστήματος. Όπως η χρήση του top έκχυση έκχυση συστήματος, κοίλο άφθαι, για να ελαχιστοποιήσετε το συνολικό μήκος του συστήματος χύτευσης, έτσι ώστε η επεξεργασία μετάλλων υγρό μειωθεί, διαδικασία γεμίσματος λεία, για να μην κρυώνει και χύνεται λιγότερο από ελαττώματα.