Μέτρα για να βελτιωθεί η δυναμική ακαμψία του μηχανήματα χύτευσης

Μέτρα για να βελτιωθεί η δυναμική ακαμψία του μηχανήματα χύτευσης?

Η ακαμψία των μηχανημάτων είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της μηχανής, που επηρεάζει άμεσα την ακρίβεια της παραγωγικότητας και της μεταλλοτεχνίας. Η ακαμψία των μηχανημάτων έχει σχέση με τη σύνθεση και τη δομή των μηχανημάτων χύτευσης, χύτευση διαδικασία μηχανήματα προϊόντων χύτευσης, μηχανικές κατεργασίες διαδικασία χύτευσης μηχανήματα και ούτω καθεξής.

1. βελτίωση της απόσβεση χαρακτηριστικό της μηχανής. Μηχανήματα χύτευσης για παράδειγμα, το υλικό απόσβεσης είναι γεμάτη με τις ρίψεις μηχανήματα.

2, μηχανήματα κρεβάτι επιφάνειας ψεκασμού επίστρωσης απόσβεσης.

3, κάνουν πλήρη χρήση του η απόσβεση τριβής της επιφάνειας του συνδυασμού των μηχανημάτων.

4, τις ρίψεις μηχανήματα εγκρίνει το νέο υλικό, ενισχύει την μηχανήματα χύτευσης αντισεισμικότητα.

Η σημασία των μηχανημάτων χύτευσης 1, μηχανήματα χύτευσης επηρεάζουν άμεσα την ακαμψία του 2 μηχανήματα, μηχανήματα χύτευσης και θερμική παραμόρφωση 3, μηχανήματα χύτευσης κόστος, μηχανήματα χύτευσης βάρος αντιπροσώπευαν το συνολικό βάρος της μηχανής, το ίδιο , Μηχανήματα χύτευσης κόστους στο συνολικό κόστος των μηχανημάτων που αντιπροσώπευε επίσης ένα μεγάλο ποσοστό, χύτευση μηχανές χύτευσης για να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερα υλικά όσο το δυνατόν, μηχανήματα χύτευσης για να επιτευχθεί υψηλή ακαμψία.