Πώς να ελέγχουν τη θερμοκρασία χύτευσης χύτευση βαλβίδα;

Πώς να ελέγχουν τη θερμοκρασία χύτευσης χύτευση βαλβίδα;

Κάθε χρόνο στην παραγωγή βαλβίδων χύτευσης, συχνά λόγω της θερμοκρασίας ρίχνει θραύσματα ρίχνει περίπου το 20% του θερμοκρασία χύτευσης χύτευσης και χύτευσης επιφάνεια ποιότητας συνδέεται στενά, επομένως, να βελτιώσει την απόδοση ρίψεων βαλβίδα, θα πρέπει να ελέγχουν την έκχυση θερμοκρασία.

1, η υψηλότερη θερμοκρασία που ρίχνει. βαλβίδα χύτευση χύνοντας θερμοκρασία είναι υπερβολικά υψηλό, θα προκαλέσει άμμο επάνω, ειδικά με ένα πολύπλοκο άμμο πυρήνα χύτευσης, όταν η έκχυση θερμοκρασία ≥ 1420 ℃, όταν τα απόβλητα αυξήθηκε, ρίχνει την θερμοκρασία του 1460 ℃ όταν τα απόβλητα έως και 50%. Ως εκ τούτου, πρέπει να ελέγχεται η θερμοκρασία χύτευσης χύτευση στο το υψηλότερο 1420 ℃ παρακάτω.

2, η έκχυση χαμηλότερη θερμοκρασία. βαλβίδα χύτευση, όταν η έκχυση θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 1380 ℃, μετά την επεξεργασία του χυτοσιδήρου κάτω από το δέρμα θα βρείτε μία τρύπα, η διάμετρος της τρύπας είναι γενικά 1 ~ 3mm. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν μόνο 1-2 τρύπες, και αυτές οι τρύπες θα εμφανιστεί με μια μικρή ποσότητα υγρού σκωρία. Μελέτες έχουν δείξει ότι το ελάττωμα αυτό σχετίζεται με την έκχυση θερμοκρασία, και όταν η έκχυση θερμοκρασία είναι υψηλότερη από 1380 ° C, η χύτευση βαλβίδα δεν θα παράγει τέτοια ελαττώματα.

Εν ολίγοις, μπορεί να θεωρηθεί ότι η χύτευση θερμοκρασία χύτευσης πρέπει να ελέγχονται στο 1380 ~ 1420 ℃. Επιπλέον, η έκχυση θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή είναι η πιο κοινή αιτία πριν από την έκχυση, λιωμένο σίδηρο με την ανοιχτή κουτάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα για την μεταφορά και διαμονή και τη θέρμανση. βαλβίδα χύτευση με μια κουτάλα κάλυψη με ένα θερμομονωτικό υλικό, η απώλεια θερμότητας μπορεί να μειωθεί σημαντικά.