Συζήτηση σχετικά με τέσσερις λόγους της χύτευσης βαλβίδων Turning Black

Συζήτηση σχετικά με τέσσερις λόγους για το casting της βαλβίδας που γίνεται μαύρο

Στον τομέα της κατεργασίας, λόγω της ιδιαιτερότητας των χυτών βαλβίδων, θα υπάρξει η εμφάνιση του μαύρου φαινομένου στη διαδικασία χρήσης. Ποιος είναι ο λόγος για αυτό;

1. Εσωτερικοί λόγοι. Πολλοί από τους κατασκευαστές χύτευσης βαλβίδων στη χύτευση, τη μηχανική κατεργασία, δεν θα κάνουν καμία εργασία καθαρισμού, και μερικές ακόμη και απλά παύλα νερού, είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί καθαρό. Και η επιφάνεια του μέσου χύτευσης, του υγρού κοπής, του υγρού σαπωνοποίησης και άλλων διαβρωτικών ουσιών και άλλων λεκέδων, θα επιταχύνει τη μαύρη ταχύτητα της μήτρας χύτευσης.

2. Ο αντίκτυπος του εξωτερικού περιβάλλοντος. Σε ορισμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, η χύτευση θα είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί μαύρη οξείδωση ή μούχλα κατάσταση, στην πραγματικότητα, αυτό καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά του ίδιου του χύτευσης.

3. Αδικαιολόγητος σχεδιασμός διαδικασίας. Βαλβίδες χύτευσης στον καθαρισμό ή την πίεση μετά από την επεξεργασία των ακατάλληλων, θα δώσει το casting μουχλιασμένο, μαύρο για να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη κατάσταση, επιταχύνει το σχηματισμό του ωιδίου. Και αν η επιλογή του καθαριστικού έχει ισχυρή διαβρωτική, μπορεί επίσης να προκαλέσει διάβρωση και οξείδωση των χυτών.

4, η διαχείριση αποθεμάτων δεν είναι σε θέση. Η χύτευση αποθηκεύεται στα διάφορα ύψη της αποθήκης και το ωίδιο είναι διαφορετικό.