Κατασκευή μηχανημάτων χύτευσης θα παραμείνει περίοδος γρήγορη ανάπτυξη

Της Κίνας βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων από μικρό σε μεγάλο, ταχείας ανάπτυξης, έχει γίνει πλέον μία πλήρη γκάμα προϊόντων, έχει αυξηθεί η ικανότητα καινοτομίας, η ζήτηση στην αγορά είναι πολύ ισχυρή sunrise βιομηχανία. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων για την περαιτέρω επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, να προωθήσουμε την κατασκευή κατασκευαστές μηχανημάτων χύτευσης όχι μόνο αυξημένη παραγωγή και προϊόντων τεχνολογίας περιεχόμενο αυξάνεται επίσης. Ωστόσο, η βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων της Κίνας δεν είναι αισιόδοξη σχετικά με το πρόβλημα: μικρής κλίμακας επιχειρήσεων, βιομηχανική συγκέντρωση είναι χαμηλή, τη δομή του προϊόντος είναι παράλογη, ανεξάρτητη καινοτομία ικανότητα, εξοπλισμού και τεχνολογίας προς τα πίσω, υψηλή εισόδου, υψηλή κατανάλωση, υψηλή ρύπανση, χαμηλή αποδοτικότητα, χαμηλή απόδοση της ανάπτυξης του τρόπου υπογραμμίζει τη βιομηχανική βάση εξακολουθεί να είναι εύθραυστη. Επιταχύνει τη βελτίωση των προϊόντων χύτευσης engineering μηχανήματα της Κίνας, ικανότητα τεχνολογικής καινοτομίας, ενίσχυση της βιομηχανίας R & D παραγωγής, μάθηση, έρευνα κοινού, έχει γίνει μια κορυφαία προτεραιότητα.

Βιομηχανία αναλυτές επεσήμανε: χύτευσης μηχανήματα κατασκευή της Κίνας των περιφερειακών χαρακτηριστικών του πιο διακριτικού, έχει σχηματιστεί μια περιοχή «Ποταμού Yangtze δέλτα», Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong και άλλα μέρη του συμπλέγματος βιομηχανία χύτευσης. Η συγκέντρωση της βιομηχανική συσσωμάτωση σε αυτούς τους τομείς θα βοηθήσει να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για συνεργασία, ώστε η εκπαίδευση, χρηματοδότηση, ανάπτυξη, εμπορία, εξαγωγή και άλλες πτυχές της αλληλεπίδρασης, και την προώθηση της ανάπτυξης της κατασκευής Μηχανήματα βιομηχανία χύτευσης.

Τα τελευταία χρόνια, η ταχεία ανάπτυξη του βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων, κυρίως σε η κατάντη βιομηχανία να προωθήσει τη βιομηχανία, εφαρμοσμένη μηχανική μηχανήματα βιομηχανία χύτευσης είναι επίσης λόγω της ταχείας ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής μηχανημάτων, για την βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων να φέρει ευκαιρίες ανάπτυξης. Το 2013, μέγεθος αγοράς βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας έφθασε στο 149.199 δις γιουάν, αύξηση 24,1%.

010 κατασκευή μηχανημάτων βιομηχανίας εισόδημα θα φτάσει τα 400 δισεκατομμύρια, αύξηση κατά περισσότερο από 25% το 2015 θα φτάσει πάνω από 890 δισεκατομμύρια, μια μέση αύξηση άνω του 17%, τις προοπτικές της αγοράς είναι πολύ αισιόδοξος για το ποσοστό αύξησης του ΑΕΠ, τα επόμενα πέντε χρόνια η βιομηχανία θα εγκαινιάσει την πραγματική ανάπτυξη της κορυφής.

Λήψης αποφάσεων δικτύου βιομηχανικών επενδύσεων κυκλοφορήσει «αγορά μηχανημάτων κατασκευής 2014-2018 της Κίνας έρευνα έκθεση» δείχνει ότι η βιομηχανία χύτευσης κατασκευής μηχανημάτων της Κίνας στα επόμενα λίγα χρόνια εξακολουθούν να διατηρούν μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης. Η ταχεία ανάπτυξη της Κίνας, δομικά μηχανήματα χύτευσης είναι λόγω της ταχείας ανάπτυξης της εσωτερικά μηχανήματα βιομηχανίας, η αύξηση της εγχώριας ζήτησης για τα προϊόντα χύτευσης? από την άλλη πλευρά, η αγορά διεθνούς χύτευσης καθίσταται ολοένα και πιο ενεργό, και ο όγκος των εξαγωγών των προϊόντων χύτευσης αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Έτσι, από το περιβάλλον, το επενδύσεων casting βιομηχανίας, η προοπτική της αγοράς είναι ευρεία.

Αντιμετωπίζουν μια τεράστια αγορά χώρου, τη δημιουργία κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, εστιάζοντας στην τεχνολογική καινοτομία. για την ενίσχυση της ανάπτυξης νέων προϊόντων και τη βελτίωση της απόδοσης τεχνολογία μηχανής επικεντρωθεί στην βασική και προορατική έρευνα, υβριδική και ευφυή εκσκαφέας προς τα εμπρός, τη βελτίωση της αγοράς τοπικό εμπορικό σήμα μερίδιο θα διαδραματίσει ρόλο

Λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες ελλείψεις, μια σειρά από κατασκευαστές του εσωτερικού κεντρικού υπολογιστή είναι ή έχουν βρει ένα σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της μάρκας της μεθόδου. Την ίδια στιγμή, επιχειρήσεις θα πρέπει να ενισχύσει το R & D και παραγωγή εξαρτημάτων για τη βελτίωση του ποσοστού των μερών? βελτίωση προϊόντος νοημοσύνη, πληροφορίες, επίπεδο αυτοματισμού, πλούσιο προϊόν χαρακτηριστικά? περιεκτικά ενισχύουν τη συνολική αξιοπιστία του προϊόντος, και σταδιακά να μειώσει την ποιότητα των προϊόντων ανάμεσα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες χάσμα.