Τα κατασκευαστικά μηχανήματα χύτευσης θα παραμείνουν στην ταχεία περίοδο ανάπτυξης

Η βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας από μικρές σε μεγάλες, ταχεία ανάπτυξη, έχει πλέον γίνει μια πλήρη σειρά προϊόντων, η ικανότητα καινοτομίας έχει αυξηθεί, η ζήτηση της αγοράς είναι πολύ ισχυρή βιομηχανία ανατολής. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευών για την περαιτέρω επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, για την προώθηση των κατασκευαστών χύτευσης μηχανημάτων κατασκευής όχι μόνο αυξημένη παραγωγή, και το περιεχόμενο της τεχνολογίας των προϊόντων αυξάνεται επίσης. Ωστόσο, η βιομηχανία κατασκευών μηχανημάτων της Κίνας δεν είναι αισιόδοξη για το πρόβλημα: οι μικρές επιχειρήσεις, η βιομηχανική συγκέντρωση είναι χαμηλή, η δομή του προϊόντος είναι παράλογη, ανεξάρτητη ικανότητα καινοτομίας, εξοπλισμό και τεχνολογία προς τα πίσω, υψηλή εισροή, υψηλή κατανάλωση, υψηλή ρύπανση, χαμηλή αποτελεσματικότητα Η ανάπτυξη του τρόπου που τονίζει τη βιομηχανική βάση είναι ακόμα εύθραυστη. Η επιτάχυνση της βελτίωσης των προϊόντων της Κίνας χύτευση μηχανικών μηχανημάτων, την τεχνολογική ικανότητα καινοτομίας, την ενίσχυση της βιομηχανίας Ε & Α της παραγωγής, της μάθησης, της έρευνας κοινού, έχει καταστεί κορυφαία προτεραιότητα.

Shang Pu αναλυτές της βιομηχανίας συμβούλων επεσήμανε: χυτοσίδηρο κατασκευαστικών μηχανημάτων της Κίνας των περιφερειακών χαρακτηριστικών της πιο διακριτικό, έχει σχηματίσει μια περιοχή "Δέλτα του ποταμού Yangtze", Shandong, Shanxi, Liaoning, Γκουανγκντόνγκ και άλλα μέρη της βιομηχανίας χυτηρίου. Η συγκέντρωση βιομηχανικών οικισμών σε αυτές τις περιοχές θα συμβάλει στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών συνεργασίας, έτσι ώστε η κατάρτιση, η χρηματοδότηση, η ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, οι εξαγωγές και άλλες πτυχές της αλληλεπίδρασης, και να προωθηθεί η ανάπτυξη της βιομηχανίας χύτευσης οικοδομικών μηχανημάτων.

Τα τελευταία χρόνια, η ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας μηχανημάτων κατασκευών, κυρίως στην κατάντη βιομηχανία για την προώθηση της βιομηχανίας, μηχανική βιομηχανία χύτευσης μηχανημάτων οφείλεται επίσης στην ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας μηχανημάτων κατασκευών, στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευών για να φέρει ευκαιρίες ανάπτυξης. Το 2013, το μέγεθος της αγοράς της βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας έφτασε τα 149.199 δισεκατομμύρια γιουάν, αύξηση 24,1%.

2010 τα έσοδα της βιομηχανίας μηχανημάτων κατασκευών θα φτάσει τα 400 δισεκατομμύρια, μια αύξηση πάνω από 25% το 2015 θα φτάσει πάνω από 890 δισεκατομμύρια, μια μέση αύξηση άνω του 17%, οι προοπτικές της αγοράς είναι πολύ αισιόδοξοι για τον ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ, πέντε χρόνια η βιομηχανία θα εισέλθει στην πραγματική ανάπτυξη της κορυφής.

Shangpu συμβουλευτική βιομηχανία βιομηχανία αποφάσεων λήψης αποφάσεων που κυκλοφόρησε "2014-2018 έκθεση της Κίνας κατασκευαστικών μηχανημάτων έκθεση της αγοράς" δείχνει ότι η βιομηχανία χύτευσης μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας τα επόμενα χρόνια εξακολουθεί να διατηρεί μια ταχεία περίοδο ανάπτυξης. Η ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας χύτευσης μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας οφείλεται στην ταχεία ανάπτυξη της εγχώριας βιομηχανίας μηχανημάτων, στην αύξηση της εγχώριας ζήτησης για χύτευσης, από την άλλη πλευρά, η διεθνής αγορά χύτευσης γίνεται ολοένα και πιο ενεργή και ο όγκος των εξαγωγών των χυτών αυξάνεται κάθε χρόνο. Έτσι, από το περιβάλλον, τη βιομηχανία χύτευσης επενδύσεων, η προοπτική της αγοράς είναι ευρεία.

Αντιμετωπίστε έναν τεράστιο χώρο στην αγορά, τη δημιουργία κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, εστιάζοντας στην τεχνολογική καινοτομία. να ενισχυθεί η ανάπτυξη νέων προϊόντων και η βελτίωση της απόδοσης της τεχνολογίας των μηχανών. να επικεντρωθεί σε βασικές και μελλοντοστραφείς έρευνες, σε υβριδικό και ευφυή εκσκαφέα προς τα εμπρός, για τη βελτίωση της τοπικής μάρκας στην αγορά Μερίδιο θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο.

Λόγω των υφιστάμενων ελλείψεων, ορισμένοι εγχώριοι κατασκευαστές υποδοχής βρίσκουν ή έχουν βρει σύντομο χρονικό διάστημα για να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα της μεθόδου. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις πρέπει να ενισχύσουν την Ε & Α και την παραγωγή εξαρτημάτων για να αυξήσουν την αναλογία των εξαρτημάτων. τη βελτίωση της ευφυΐας των προϊόντων, των πληροφοριών, του επιπέδου αυτοματισμού, των πλούσιων λειτουργιών του προϊόντος. να βελτιώσει συνολικά τη συνολική αξιοπιστία του προϊόντος και να μειώσει σταδιακά την ποιότητα των προϊόντων μεταξύ της Ευρώπης και του χάσματος των Ηνωμένων Πολιτειών.