Αιτίες και μέτρα πρόληψης μηχανική κολλώδη άμμου αυτοκινήτου ρίψεις

Μηχανική κολλώδη άμμο, επίσης γνωστή ως μεταλλικό υγρό διαβροχής κολλώδη άμμο, αποτελείται από υγρό μετάλλων ή μεταλλικών οξειδίων μέσα από το τριχοειδή διήθηση ή αερίου τρόπο διείσδυσης σε το κοιλότητας επιφάνειας άμμου χάσμα, την επιφάνεια του αυτοκινήτου χύτευση μετάλλων και της άμμου μηχανική μείγμα συγκολλητικό στρώμα. Qinghe κολλώδες στρώμα άμμου μπορεί να δει πότε το μέταλλο λάμψη. Μηχανική κολλώδη επιφάνεια άμμου ήταν σφουγγάρι-όπως, σταθερά να τηρούν επιφάνειας του την αυτοκινητική χύτευσης, και πιο συνέβη στην άμμο και πυρήνα επιφάνεια θερμότητας και ισχυρή άμμο σφίξιμο από τα χαμηλά μέρη, όπως χύνοντας κοντά στο στόμα, αυτοκινητική χύτευση παχύ ενότητα, αυλάκι.

Μηχανική κολλώδη άμμο όχι μόνο επηρεάζει την ποιότητα της εμφάνισης της Automobile χύτευσης χύτευσης Automobile, αλλά προκαλεί επίσης διάλυση, έτσι ώστε η μηχανική κολλώδη άμμο της χύτευσης Automobile πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή για να βελτιώσουν την απόδοση του προϊόντος. Σε συνδυασμό με χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην παραγωγή και αναφέρονται οι σχετικές πληροφορίες, μιλάμε για την αιτία της Automobile χύτευση άμμου και την πρόληψη της μέτρα.

1, αυτοκινητική χύτευσης και σχεδιασμός

Ένα τέτοιο σχέδιο θα προωθήσει την παραγωγή μηχανολογικών μπαστούνια αν το cast και το μοτίβο θα προκαλέσει την άμμο να έχει ένα αιχμηρό, προεξέχοντα ή προεξέχοντα σχήμα, ή μια επίπεδη άμμο ή άμμο πυρήνα. Επειδή αυτό το είδος της δομής της χύτευσης αυτοκινήτων θα άμμο, συγκέντρωση τοπικής θερμότητας άμμο πυρήνα, της κανονικής απόδοσης έχει καταστραφεί, άμμο, άμμο πυρήνα επιφάνεια σε κατάρρευση εκ των προτέρων, λιωμένο μέταλλο ή μέταλλο οξείδιο εύκολο να διαπεράσει και να παράγουν μηχανική κολλώδη άμμο. Εν προκειμένω, στη θερμότητα συγκεντρώνεται μέρη της χρήσης ειδική άμμο, όπως Ζιργκόν άμμο ή άμμο olivine, προκειμένου να βελτιωθεί η μακροπρόθεσμη θερμότητα ή ικανότητα ακτινοβολίας υψηλής θερμοκρασίας.

2, μοιάζει με

(1) η εμφάνιση της διαδικασίας φτωχό σχέδιο, έτσι ώστε η άμμος δεν είναι σφιχτά ή compact συμπίεση, θα προκαλέσει το τραχύ επιφάνεια κοιλότητα ή χαλαρά, υπάρχει άμεση επίπτωση στην παραγωγή μηχανικά κολλώδη άμμο. Εμφάνιση του διαδικασία σχεδιασμού συχνά εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Πρώτον, το καλούπι μέρος του λάθος επιλογή, με αποτέλεσμα ο τύπος είναι πολύ υψηλή, ή στην άμμο μορφή στο σχηματισμό της βαθιά κοιλότητα.

Δεύτερον, η εμφάνιση της φόρμας στο κάτω μέρος της διάταξης της ακατάλληλης θέσης, έτσι ώστε η κατάθλιψη είναι δύσκολο να Chung, αυτό μπορεί να οφείλεται το μοτίβο από πάρα πολύ κοντά στον τοίχο, ή την εμφάνιση του πολύ κοντά. Εξαιτίας της διαρρύθμισης είναι πάρα πολύ συσσωρευμένο, θα προκαλέσει την χύτευση αυτοκινήτων να παράγουν πρήξιμο άμμο, ακόμη και αν υπάρχει καμία προφανή πρήξιμο των άμμου, θα υπάρξει μηχανική κολλώδη άμμο. Λόγω της ίδιας προέλευσης του ελαττώματος, μηχανική κολλώδη άμμο και διογκώνοντας θα εμφανιστεί στην το ίδιο αυτοκίνητο χύτευσης.

Τρίτο, ο κώνος χύτευσης, μετώπη και δρομέας θέση σωστά τοποθετημένα, εκεί θα είναι εύκολο να Chung πραγματική κατάθλιψη, η οποία είναι η διάταξη του συστήματος ανύψωσης.

Τέταρτον, από την κλίση της μούχλας<1.5 °,="" even="" if="" the="" sand="" tightness="" of="" the="" appropriate,="" will="" make="" the="" sand="" surface="" tear,="" easy="" to="" make="" metal="" or="" metal="" oxide="">

(2) η εμφάνιση της κακής δομής της διαδικασίας, με αποτέλεσμα σε μεταλλικό υγρό στατική πίεση είναι πολύ υψηλή. Λόγω της αύξησης στο στατικής πίεσης, άμμο φορτίο θα αυξήσει, έτσι την ανάγκη για ειδική άμμο ή πιο συμπαγής μοντελοποίηση μέθοδος να αντισταθεί το μεταλλικό υγρό στην άμμο του είδους οσμωτική πίεση.

3, κιβώτιο άμμου

Το σχεδιασμό και την κατασκευή του πλαισίου άμμο είναι παράλογο, με αποτέλεσμα την άνιση συμπαγείας άμμο ή Chung άμμος είναι πολύ μαλακό.

Το γενικό αιτίες αυτών των προβλημάτων είναι οι εξής:

(1) ακατάλληλη θέση του κουτιού, εμποδίσει μερικά από το ναυάγιο του πραγματικού Chung, με αποτέλεσμα την τοπική πάρα πολύ μαλακά, προκαλώντας πρήξιμο άμμο ή μηχανική κολλώδη άμμο άμμο.

(2) λόγω της κιβώτιο άμμου είναι πάρα πολύ μικρές για να προκαλέσουν Chung άμμο δεν είναι πραγματική.

(3) κακή θέση του κουτιού, έτσι ώστε ο κώνος χύτευσης και ανύψωσης δεν μπορεί να τοποθετηθεί στη σωστή θέση, έτσι ώστε το riser ή άφθαι και τον τύπο των άμμου μεταξύ τη συμπύκνωση δεν είναι σφιχτό. Και επειδή το τμήμα θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε συγκέντρωση θερμότητας, έτσι ώστε η μηχανική κολλώδη άμμος είναι πιο σοβαρή. Ως εκ τούτου, εάν δεν μπορεί να αλλάξει τη θέση της χοάνης ή μετώπη, το πλαίσιο πρέπει να αποκοπεί ή να αφαιρεθεί από το σύνολο.

(4) το κουτί είναι πολύ υψηλή. Μηχανική κολλώδη άμμος είναι συνήθως συνδέεται με την στεγανότητα της επιφάνειας κοιλότητας και η στατική πίεση από το λιωμένο μέταλλο, το μέγεθος του το μεταλλικό υγρό πίεση, και η μεταλλική πυκνότητα και το ύψος του άνω θέση. Αν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αυτοκινητική χύτευση συρρικνώνεται, το πλαίσιο θα πρέπει να έχουν ένα ορισμένο ύψος, αλλά πρέπει επίσης να βελτιωθεί η απόδοση της άμμου.

4, η έκχυση σύστημα ανύψωσης

(1) ακατάλληλη θέση της ανύψωσης προκάλεσε η τοπική υπερθέρμανση της άμμου, προκαλώντας έτσι την επιφάνεια κοιλότητα να καταστραφούν πρόωρα. Το μεταλλικό υγρό ή το μεταλλικό οξείδιο σχηματίζεται σε υψηλή θερμοκρασία είναι πιο πιθανό να διεισδύσει στην επιφάνεια της κοιλότητας.

Παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων είναι οι εξής:

Πρώτον, η sprue ή μετώπη από την επιφάνεια πάρα πολύ κοντά σε μορφή ένα ζεστό κομμάτι, ενότητα καυτό από την άμμο τύπου αν όχι Chung, τα μηχανικά ελαττώματα κολλώδη άμμο θα είναι πολύ σοβαρές.

Δεύτερον, σε μια ορισμένη κοιλότητα στην επιφάνεια της ροής των μετάλλων, πάρα πολύ, θα θερμαίνεται στο βαθμό του αρκετό για να καταστρέψει την έκταση. Εάν το αρχικό στερεοποιημένα σκληρό κέλυφος στην κοιλότητα έχει διεισδύσει αργότερα με το λιωμένο μέταλλο, κολλώδη άμμο είναι ακόμα πιο σοβαρό.

Τρίτον, στο να ξεχειλίζει, όπου μπορεί να προκαλέσει το μέταλλο υγρό πίεση είναι πολύ υψηλή οποιοιδήποτε παράγοντες μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκινήτου ρίψεις παράγουν μηχανική κολλώδη άμμο. Όταν το υγρό μέταλλο δεν είναι μόνο υψηλή πίεση και η θερμοκρασία είναι υψηλή, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

(2) το ποσοστό των η διατομή της χοάνης, ο δρομέας και ο δρομέας είναι ακατάλληλη, έτσι ώστε το λιωμένο μέταλλο οξειδώνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια έκχυσης, αυξάνοντας τον αριθμό των μεταλλικών οξειδίων και προκαλώντας το fluxing της χύτευση άμμου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έκχυσης, gating συστήματος πρέπει να είναι πάντα γεμάτη με λιωμένο μέταλλο, διαφορετικά μεταλλικά λύση μπορεί να οξειδωθεί σε οποιοδήποτε μέρος του συστήματος αυτοκινήτου χύτευσης.

(3) μέγεθος λαιμού μετώπη είναι πάρα πολύ μεγάλο, θα προκαλέσει την περιβάλλουσα άμμο υπερθέρμανση, που είναι το πιο κοινό πρόβλημα. Αυτό το ζήτημα προκαλείται συχνά από το riser λαιμός είναι πάρα πολύ καιρό, προκειμένου να κρατηθεί το μέταλλο στο κάτω μέρος του στόματος είναι όχι πρόωρα στερεοποιημένα, έχετε να αυξήσετε το μέγεθος του λαιμού. Αν ο σχεδιασμός του λαιμού μετώπη δεν οφείλεται σε πλημμελή συμπλήρωση, είναι καλύτερα να μειώσει το λαιμό μετώπη για να αποτρέψει τη στερεοποίηση, αντί να αυξήσει το μέγεθός της. Μικρότερα μετώπη λαιμό, μπορεί να μειώσει τη θερμότητα των άμμου τύπου.

(4) πύλη Κύπελλο ή άφθαι ακατάλληλου σχεδιασμού, έτσι ώστε όταν ρίχνει στον αέρα που προκαλείται από την οξείδωση μετάλλων υγρό, το οποίο είναι συνήθως προκαλείται από αναταράξεις, με μεταλλική επιφάνεια οξειδίου του φιλμ θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται στην άμμο μηχανική πρόσφυση.

5, άμμο

(1) η αρχική άμμο κοκκομετρίας δεν είναι ομοιόμορφη, θα συμπαγείας αιτία άμμο είναι χαμηλή, την αρχική κατανομή μεγέθους σωματιδίων άμμου την μέγιστη πυκνότητα των άμμου έχει άμεσο αντίκτυπο.

(2) Άμμος ροής και κακή διαμορφωσιμότητα.

(3) κέλυφος άμμο στην ρητίνη είναι πάρα πολύ λεπτή ταινία, θα κάνει το κέλυφος της τοπικής αντοχής και τοπικούς άμμο δεν καλύπτεται από ρητίνη, συχνά λόγω τον απλό αυτό λόγο, έτσι ώστε ο σχηματισμός του μηχανική άμμο να κολλήσουν.

(4) τη διαπερατότητα του καλουπιού είναι πάρα πολύ υψηλή, η οποία είναι μια άλλη κατηγοριοποίηση των άμμου σωματιδίων πολύ παχύ. Διαπνοή και συμπαγές είναι δύο παράγοντες που αλληλοεπηρεάζονται. Χαμηλό βαθμό στεγανότητας είναι καλό αερισμό, και το αντίστροφο.

(5) άμμο άνθρακα υλικό ή υλικό των οξειδωμένων είναι ανεπαρκής, θα παράγουν μεταλλικό οξείδιο πάρα πολύ, έτσι ώστε το οξείδιο υγρή άμμο και εύκολο να διεισδύσει.

6, ο πυρήνας

(1) βαφή χωρίς επικάλυψη άμμο άμμο πυρήνα πάρα πολύ χοντρό ή κακή κατανομή μεγέθους, και την αρχική κατανομή μεγέθους σωματιδίων άμμου δεν είναι ομοιόμορφη, ο αντίκτυπος του σχηματισμού των μηχανικών κολλώδη άμμο.

(2) Άμμος πυρήνα δεν είναι Chung, και άμμο ο τύπος δεν είναι το ίδιο με τη φύση του ίδιου, μηχανική κολλώδη άμμο έχει σημαντικές επιπτώσεις.

(3) άμμο πυρήνα επιφάνεια τραχιά ή πορώδες, θα προκαλέσει μηχανική κολλώδη άμμο. Το λιωμένο μέταλλο ή μεταλλικό οξείδιο διηθήσεις αυτό ακατέργαστων ή πορώδη επιφάνεια και στη συνέχεια διεισδύει στον πυρήνα.

(4) άμμο πυρήνα κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης της υγρασίας. Για την άμμο πυρήνα, το νερό είναι πάρα πολύ κόπο. Επειδή στην άμμο πυρήνα πάρα πολύ νερό, δεν είναι εύκολο να ανιχνευθούν. Μερικά μοιάζουν άμμο πυρήνες με ξηρό, αλλά στην πραγματικότητα το νερό εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό.

(5) η άμμο πυρήνα στο χειρισμό των απρόσεκτη, ή στο χρώμα είναι ακόμα στην υγρή κατάσταση κατά το χειρισμό και να οδηγήσει στη ζημία ή τριβή επίστρωση. Η συνέπεια είναι ότι η επένδυση στον πυρήνα δεν είναι επαρκή για να αποτρέψετε την διεισδύει στον πυρήνα μέταλλο ή μεταλλικά οξείδια. Μπογιά κατά τη ζημία τμήμα σαν την άμμο πυρήνα για να ανοίξετε μια τρύπα, προκαλώντας το μεταλλικό υγρό βράζει και παράγουν μηχανική κολλώδη άμμο.

(6) άμμο πυρήνα επίστρωση βύθιση πολύ ρηχό, θα προκαλέσουν άμεσα μηχανικά κολλώδη άμμο.

(7) άμμο πυρήνα επίστρωση υψηλής θερμοκρασίας αντοχή είναι χαμηλή. Λόγω της έλλειψης άργιλο και το χρώμα ή διαλύτη πάρα πολύ, έτσι ώστε το περιεχόμενο για το δέσιμο φύλλων μειώθηκε, με αποτέλεσμα την χαμηλότερη δύναμη της επικάλυψης που προκαλούνται από τη μηχανική πρόσφυση άμμο.

(8) πυρήνα άμμος αναμιγνύεται φτωχούς, έτσι ώστε τα μεμονωμένα μέρη της δύναμης άμμο πυρήνα είναι πολύ χαμηλή, με αποτέλεσμα την σπηλαιολογία όταν ρίχνει, που προκύπτουν στην μηχανική κολλώδη άμμο.

(9) άμμο πυρήνα καθαρισμού και κακή επισκευή, άμεσα θα προκαλέσει μηχανική κολλώδη άμμο. Άμμο πυρήνα για την ενίσχυση του ελέγχου, τέτοια ελαττώματα πρέπει να είναι σε θέση να αποφύγει.

(10) άμμο πυρήνα σε βουτιά, σπρέι βαφής δεν έκαναν ξηρά και πάλι. Και άμμο πυρήνα στην άμμο στην υγρή παλίρροια όπως η ίδια, η επικάλυψη δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσουν και να ξεκολλήσουν.

(11) κουτί πυρήνα δεν είναι καθαρό, θα κάνουν την άμμο πυρήνα που συνδέονται με το πλαίσιο του πυρήνα, με αποτέλεσμα την άμμο πυρήνα της τραχύτητας. Υψηλής ποιότητας άμμο πυρήνα έχει ένα πυκνό στρώμα επιφάνειας, το πλαίσιο του πυρήνα δεν είναι καθαρό και δεν μπορεί να πάρει ένα πυκνό στρώμα επιφάνειας των άμμου υψηλής ποιότητας πυρήνων.

7, σχήμα

(1) Chung άμμο μαλακό και συμπαγές βαθμό άνιση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι εξίσου σημαντικό να έχουν ενιαίο και συμπαγές. Ωστόσο, μερικές φορές η συμπίεση της άμμου είναι πιο ομοιόμορφη από την συνολική απαλότητα της άμμου.

(2) Άμμος επισκευή κακό. Τραχύ επιφάνεια άμμου επισκευή χαλαρά, θα προκαλέσει μηχανική κολλώδη άμμο? επισκευή πάνω ή επισκευής τμήματα του νερού είναι πολύ υψηλή, θα προκαλέσει μετάλλων υγρό που βράζει και να προκαλέσει μηχανική κολλώδη άμμο.

(3) να συμπληρώσετε τα κακά μέρη το τραχύ, χαλαρά, θα υπάρξει μηχανική κολλώδη άμμο.

(4) επίστρωση ανώμαλο ή ανεπαρκή άμμο.

(5) στέγνωμα βαφής ξηρού τύπου ξηρό ή ανώμαλο.

(6) η υπερβολική ποσότητα μούχλα απελευθέρωση υγρού θα αποδυναμώσει την άμμο δύναμη επιφάνειας, συνέβαλε το λιωμένο μέταλλο βρασμό και να παράγουν μηχανική αυτοκινήτων χύτευση άμμου.

(7) Άμμος επίστρωσης είναι πολύ χαμηλή, η επίστρωση θα άμμο εισπνοή, με αποτέλεσμα το χρώμα μακριά, πτώση ή απολέπιση που προκαλείται από μηχανικές κολλώδη άμμο.

(8) η επιφάνεια της επιφάνειας που καλύπτεται με ανεπαρκή ποσότητα της άμμου, η οποία είναι μια κοινή λειτουργούσα αμέλεια.

(9) ζεστά και κρύα υλικά (άμμου πυρήνα, άμμο, πυρήνα, κρύο σίδερο, κ.λπ.) έρχονται μαζί. Ζεστά και κρύα υλικά πληρούν, θα κάνει τυχόν συμπύκνωση νερού. Υγρασία μπορεί να προκαλέσει μηχανική κολλώδη άμμο βραστό τύπου, ενώ μια ουσιαστική αύξηση του ποσοστού της παραγωγής οξειδίων, ακολουθούμενη από μεταλλικό οξείδιο διήθηση του. Αυτή είναι η γενική αιτία μηχανική κολλώδη άμμο, αλλά και ο κύριος λόγος για τη δημιουργία μοντέλων υψηλής πίεσης μηχανικό κολλώδη άμμου.

8, μεταλλική σύνθεση

(1) εύκολο να μορφή καλή ροή της οξείδια μετάλλων, καλή κινητικότητα από μέταλλο από την επιφανειακή τάση ή παχύτερο μέταλλο είναι πιο πιθανό να προκαλέσει μηχανική κολλώδη άμμο.

(2) τα κράματα που περιέχουν χαμηλό σημείο τήξης συστατικά, όπως π.χ. Μπρούντζος μολύβδου στην πρωτοπορία εύκολα να οδηγήσει σε μηχανική κολλώδη άμμο. Γιατί ο μόλυβδος είναι ακόμα σε κατάσταση ροής, όταν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλότερη από τη θερμοκρασία του μετάλλου γονέα.

(3) η ανάγκη για υψηλή θερμοκρασία κράμα Automobile χύτευσης. Όπως το κράμα ροής είναι καλό, εύκολος να παραγάγει μηχανική κολλώδη άμμο. Επιπλέον, δεδομένου ότι η έκχυση θερμοκρασία είναι υψηλή, επιταχύνεται ο ρυθμός σχηματισμού του οξειδίου, και επομένως, υπάρχει μια τάση να μορφή οξειδωτικού μηχανική κολλώδη άμμο.

9, ρίχνει

(1) θερμοκρασία χύτευσης είναι πάρα πολύ υψηλή, όχι μόνο θα βελτιώσει τη ρευστότητα των λιωμένο μέταλλο, αλλά επίσης ταχεία οξείδωση του μετάλλου υγρό, επιταχύνοντας έτσι την εμφάνιση του οξειδωτικού μηχανική κολλώδη άμμο.

(2) η κουτάλα είναι πάρα πολύ υψηλή, και το άνω πλαίσιο είναι πολύ υψηλή, θα αποτελέσουν πολύ υψηλή μετάλλων indenter, να προωθήσει το μέταλλο ή μεταλλικό οξείδιο σε άμμο τύπου τους πόρους.