Αυτοκινητική χύτευση γνώση της παραγωγικής διαδικασίας και την τάση ανάπτυξης της τεχνολογίας χύτευσης της

Χύτευση είναι ένα από το παλαιότερο μέταλλο που αποτελούν μεθόδους. Περίπου 15% ~ 20% των εξαρτημάτων αυτοκινήτων είναι προϊόντα χύτευσης από χύτευσης διαφορετικές μεθόδους. Αυτές οι ρίψεις είναι κυρίως βασικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και σημαντικά δομικά στοιχεία.

Επί του παρόντος Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτοκινητοβιομηχανία ανέπτυξε χώρες αυτοκινήτου χύτευσης προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, η ποιότητα του προϊόντος, αποδοτικότητα παραγωγής, ρύπανση του περιβάλλοντος. Χύτευση πρώτες και βοηθητικές ύλες έχουν σχηματίζεται σειρά και τυποποίησης, όλη η παραγωγική διαδικασία έχει επιτευχθεί μηχανοποίησης, αυτοματοποίησης και νοημοσύνη. Χώρες αυτές γενικά χρήση ψηφιακής τεχνολογίας για τη βελτίωση του επιπέδου του χυτηρίου διαδικασία σχεδιασμού, χύτευση ποσοστό φύρας από περίπου 2% έως 5%, και έχει καθιερώσει μια πολυεθνική υπηρεσίες συστήματος και δικτύου τεχνικής υποστήριξης. Αντίθετα, αυτοκινητική χύτευσης της Κίνας, αν και μεγαλύτερες σε έξοδο, είναι ως επί το πλείστον μαύρο χύτευσης με προστιθέμενη αξία και χαμηλές τεχνικού περιεχομένου και σχετικά απλή δομή, που απέχουν πολύ από ξένες χώρες. Αυτό το χαρτί κυρίως από τις πτυχές της προστασίας του περιβάλλοντος, της ανάπτυξης και αυτοκινητικό εξοικονόμηση ανάγκες, συζητά τις αυτοκίνητο χύτευσης και αυτοκίνητη τεχνολογία ανάπτυξης.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για την αυτοκινητική εξοικονόμηση και προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και τη μείωση του κόστους παραγωγής, η χύτευση και αποτελούν πλεονεκτήματα της την υπάρχουσα χύτευση, αρχικό σφράγιση, συγκόλληση, σφυρηλάτηση και χύτευσης από διάφορα μέρη, μέσω του ορθολογικού σχεδιασμού και διαρθρωτική βελτιστοποίηση ολοκληρωμένων τμημάτων χύτευσης Forming, αποτελεσματικά μπορεί να μειώσει το βάρος των εξαρτημάτων και μείωση περιττών επεξεργασία τεχνολογία, ώστε να επιτευχθούν τα συστατικά του ελαφρύ και υψηλής απόδοσης.

Υπό την προϋπόθεση της εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και αντοχή επιδόσεις του οχήματος, το απόβαρο του οχήματος μπορεί να μειωθεί κατά το δυνατόν να μειώσει το βάρος του οχήματος ώστε να βελτιώσουν τις δυναμικές επιδόσεις του οχήματος, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και μείωση καυσαερίων ρύπανσης. Κάθε 100 κιλά αυτοκίνητο μείωση του βάρους συγκράτηση, 100 km κατανάλωση καυσίμου μπορεί να είναι μειωμένη 0,3 ~ 0.6 L, αν το βάρος του οχήματος για τη μείωση 10%, η αποδοτικότητα των καυσίμων μπορεί να αυξήθηκαν κατά 6% έως 8%. Με την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, το μικρό βάρος των αυτοκινήτων έχει γίνει η τάση της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας ανάπτυξης. Το ελαφρύ βάρος του αυτοκινήτου ρίψεις έχει γίνει επίσης μία από τις κατευθύνσεις σημαντική ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας χύτευσης.

Η λεγόμενη αυτοκινήτου χύτευση ακριβείας χύτευσης σχηματίζοντας αναφέρεται κυρίως τον χαμένο αφρό και χύτευσης επενδύσεων τεχνολογίας. Με την ανάπτυξη του σχηματισμού τεχνολογίας αυτοκίνητη χύτευσης, χύτευση ακριβείας σχηματίζοντας αναφέρεται σε έναν τύπο που αποτελούν μέθοδο χύτευσης. Προϊόντα χύτευσης από αυτού του είδους η διαμόρφωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα χωρίς κοπή ή κοπή. Με τις αυξανόμενες απαιτήσεις για την ακρίβεια των προϊόντων χύτευσης, χύτευση ακριβείας που αποτελούν τεχνολογία έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, και μια σειρά από νέα χύτευση σχηματίζοντας μεθόδους, όπως η ακριβής χύτευση σε άμμο, χαμένο αφρού, Κάστιγκ, ελεγχόμενη πίεση χύτευση και χύτευση υπό πίεση έχουν προκύψει. Μέθοδος χύτευσης Cosworth έχει αναπτυχθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο με ένα συνδυασμό Ζιργκόν άμμο άμμο πυρήνα και τη χρήση Ηλεκτρομαγνητική αντλιών έκχυσης μέθοδος ελέγχου έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για μαζική παραγωγή των κυλίνδρων κράμα αλουμινίου, και έχουν υπάρξει πολλοί τεχνολογική παραλλαγές, όπως η χρήση της χαμηλής πίεσης χύτευσης αντί ηλεκτρομαγνητική αντλία διαδικασία χύτευσης. Αυτού του είδους η μέθοδος χύτευσης μπορεί να παράγει πάχος τοίχων κυλίνδρων κράμα αλουμινίου 3,5 ~ 4,0 χιλ., είναι ο αντιπρόσωπος της διαδικασίας ακρίβεια χύτευση σε άμμο.

Για την κάλυψη των ολοένα αυστηρότερων περιβαλλοντικών νόμων και κανονισμών, το αυτοκίνητο είναι κινείται προς την κατεύθυνση της ελαφρύ. Για κάθε μείωση 10% στη μείωση του βάρους οχήματος, η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να μειωθεί κατά 5,5%, οικονομία καυσίμου μπορεί να αυξηθεί κατά 3% ~ 5%, και εκπομπής μπορεί να μειωθεί κατά περίπου 10%. Η εφαρμογή του αλουμινίου και μαγνησίου και άλλων μη σιδηρούχων κραμάτων χύτευσης, η ανάπτυξη των μεγάλων και πολύπλοκων ολοκληρωμένη δομή της χύτευσης και η εκτεταμένη εφαρμογή της χύτευσης ακριβείας Φορμαριστικά είναι ο βασικός τρόπος για την επίτευξη ελαφρύ αυτοκινητοβιομηχανία χύτευσης. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο ότι την έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή αυτοκινήτων προϊόντων χύτευσης πρέπει να αντιληφθούμε μέσω της εκτεταμένης χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών, μέσα από την ευρεία εφαρμογή των υψηλής απόδοσης χύτευση υλικών και εξοπλισμού αυτοματοποίησης και για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας αυτοκινήτων.