Αυτοκινητική χύτευσης αντι - φλέβες πρόσθετα

Παραγωγή της κύλινδρο αυτοκινήτων, κυλινδροκεφαλή, κολπίσκων και εξόδου, σακάκι νερό κοιλότητα και ζεστός τμήμα από την εσωτερική γωνία του τμήματος του συχνή αραίωση που είναι τα ελαττώματα του φλέβες, επειδή η θέση burr στην κοιλότητα είναι δύσκολο να καθαριστούν, ελαττώματα θα εμποδίζουν την κανονική ροή της ψύξης νερού, σοβαρή αιτία ο κινητήρας να κάψει τον κύλινδρο? στην εξάτμιση κανάλι θα επηρεάσει τα χαρακτηριστικά δίνη των αεραγωγών, να επηρεάσει σοβαρά την απόδοση του κινητήρα, ώστε να λύσει η φλέβες ελαττώματα για κυλινδροκεφαλή και άλλο αυτοκίνητο χύτευση είναι ζωτικής σημασίας.

Πρώτον, τα αίτια της φλέβες ελαττώματα

Η άμμος χαλαζία υποβάλλεται στο 573 ℃, και σε μια μετάβαση κρυστάλλου από το β-χαλαζίας α-χαλαζία. Τη θερμική πίεση που προκαλείται από αλλαγής φάσης επέκτασης οδηγεί στις ρωγμές της επιφάνειας των άμμου πυρήνα, και το λιωμένο σίδερο διεισδύει τη ρωγμή για να διαμορφώσει μια φλέβες. Οι βασικοί όροι των φλεβών που δημιουργούνται, το ένα είναι τη θερμική πίεση που παράγεται από τη φάση επέκτασης αλλαγή είναι μεγαλύτερη από τη δύναμη επιφάνεια άμμου πυρήνα? το δεύτερο είναι το λιωμένο σίδηρο υγρό και έχει επαρκή ρευστότητα. Το ελάττωμα φλέβες είναι ένα είδος επέκτασης τύπου της χύτευσης ελαττώματα, το παράδειγμα της παραγωγής που φαίνεται στο σχήμα 1. Πιστεύεται γενικά ότι: ① όσο υψηλότερο το περιεχόμενο από το αρχικό άμμο SiO2, το πιο σοβαρό τα ελαττώματα φλέβες. (2) η υψηλότερη η συγκέντρωση του αρχικού άμμο, τα πιο σοβαρά τα ελαττώματα της πλάκας. ③ όσο υψηλότερη η έκχυση θερμοκρασία, τα πιο σοβαρά τα ελαττώματα φλέβες. Αλλά η θερμοκρασία χύτευσης είναι καθορίζεται σύμφωνα με τη δομή της χύτευσης, πάχος τοιχώματος, δεν μπορεί να αλλάξει αυθαίρετα.

Όπου μπορεί να μειώσει τη θερμική πίεση παράγοντες θα μειώσει το περιστατικό του moire, όπου μπορεί να βελτιώσει την δύναμη πυρήνας και σκληρότητα από τους βασικούς παράγοντες θα μειώσει την εμφάνιση των φλεβών, όπου οι παράγοντες μπορούν να επιταχύνουν τη στερεοποίηση του σιδήρου μπορεί επίσης να μειώσει την γενιά παλμό. Πρακτική έχει αποδείξει ότι η τάση των άμμου ρητίνη να παράγουν φλέβες ελαττώματα σε σειρά από σειρά: κρύο πλαίσιο ρητίνη άμμο → PEPSET → ρητίνη άμμο με επικάλυψη άμμο → φουράνιο ρητίνη άμμο → αλκαλικής Φαινολική ρητίνη άμμο.

Δεύτερο, να λύσει το πρόβλημα των ελαττωμάτων φλέβες

Τα μέτρα που λαμβάνονται ενάντια φλέβες ελαττώματα μπορεί να αποδοθεί με το ακόλουθο:

(1) να μειώσουν την επέκταση των άμμου πυρήνας επέκτασης της αρχικής άμμου είναι η βασική αιτία της εμφάνισης των φλεβών, έτσι ώστε να μειώσει την επέκταση του αρχικού άμμο είναι να λύσει το πρόβλημα των ελαττωμάτων φλέβες πρώτα να εξετάσει την αρχική άμμο σε υψηλή θερμοκρασία εκεί είναι cr ystal μετάβασης, συνοδεύεται από επέκταση τόμου, εάν ο χαλαζίας άμμο μετά από 900 ℃ πάνω από υψηλή θερμοκρασία πύρωσης μετά ψύξης κρυστάλλου μετάβαση φάσης θα είναι μη αναστρέψιμη, οπότε την αρχική ανάπλαση άμμο ή ψήσιμο μετά τη χρήση θα βελτιώσει σημαντικά τα ελαττώματα φλέβες? την παραγωγή χυτοσιδήρου κομμάτια μην δεν χρειάζεται το πρωτότυπο άμμο έχει υπερβολικά υψηλό SiO2 περιεχόμενο, φτάνοντας το 92% μπορεί να είναι, διότι όσο υψηλότερο το SiO2 περιεχόμενο όσο μεγαλύτερος ο βαθμός θερμικής διαστολής, η γενική παραγωγή να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ανακυκλωμένα άμμο.

(2) για να προσαρμόσετε την αρχική κατανομή μεγέθους σωματιδίων άμμου, αν το αρχικό μέγεθος των σωματιδίων άμμου είναι πολύ πυκνό, τη συνολική διεύρυνση θα είναι περισσότερο προφανής εκδήλωση, τη γενική χρήση των τριών ή τεσσάρων κόσκινο άμμο, κεφαλή κυλίνδρου αυτοκινήτων συνιστώμενο μέγεθος σωματιδίων 0.355 ~ 0,154 mm (κεφαλή 50/100) τρίψτε άμμο, προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση του μεγέθους των σωματιδίων του 0.224 ~ 0,106 mm (70/140 mesh) και πιο ψιλή άμμο.

(3) για να βελτιώσει την άμμο πυρήνα σε θερμοκρασία δωματίου, υψηλή θερμοκρασία αντοχή στην ίδια άμμο υπό τις ίδιες συνθήκες, την άμμο πυρήνα δύναμη εξαρτάται από τον τύπο της κόλλας και άμμο πυρήνα συμπαγές, επειδή το κρύο κιβώτιο είναι υψηλή πίεση βολή άμμο, άμμο πυρήνα σφίξιμο, το χώρο επέκτασης των άμμου σε υψηλή θερμοκρασία είναι μικρό, οπότε είναι εύκολο να παράγει φλέβες ελαττώματα.

(4) η χρήση του χρωμίτη ειδική άμμο ① άμμο κυρίως από την κρύα επίδραση για την πρόληψη των φλεβών, χαλαζιακή άμμος μπορεί να αναμιχθεί με ένα ορισμένο ποσοστό. ② ζιρκονία πυρίμαχα υψηλό συντελεστή διαστολής είναι χαμηλή, αλλά η τιμή είναι υψηλή, σπάνια χρησιμοποιείται. ③ ψήσιμο άμμο είναι η άμμος scrub θερμαίνεται σε 870 ℃ παραπάνω, και η μόνωση για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε την πλήρη επέκταση των silica άμμο για την επίτευξη αλλαγής φάσης, τόσο ψήσιμο άμμο, επίσης γνωστή ως φάση αλλάξει άμμο. Μετά από τη φάση αλλαγή θεραπεία, όχι μόνο ο ρυθμός επέκτασης μειώθηκε σημαντικά, και η άμμος στα κρυστάλλινα νερά, οργανικούς ρύπους, ανθρακικά και οξειδίων από υψηλής θερμοκρασίας πύρωσης ήταν πολλή αφαίρεση, τόσο ψήσιμο άμμο και scrub άμμου σε σύγκριση με δεν μόνο οξύ κατανάλωση χαμηλή τιμή, καύση ποσό και χαμηλό αέριο όγκου, λιγότερο περιεχόμενο λάσπη, πιο σημαντικό είναι το ποσοστό χαμηλής επέκτασης. Όχι μόνο μπορεί να μειώσει την ποσότητα της κόλλας προστέθηκε, πιο αποτελεσματικό να αποτρέψει την εμφάνιση μούχλας σιτηρών, ζεστό πυρόλυση, κολλώδη άμμο και άλλα ελαττώματα, βελτιώστε την ακρίβεια χύτευσης. ④ Baozhu άμμο σφαιρικό σχήμα είναι ομαλή, χωρίς κυρτό φλέβες. Η φορητότητα και η γέμιση είναι καλή, μπορεί να πάρει μια καλή δύναμη σχήμα και μούχλα, collapsibility είναι καλό, είναι εύκολο να άμμο λειτουργιών, η χρήση του ντοσιέ από άλλα παρόμοια είδη άμμο έχει μια μεγαλύτερη εξοικονόμηση, χαμηλή θερμική επέκταση και χρώμιο μετάλλευμα και άλλες ειδικές άμμο το ίδιο , έτσι ώστε η παραγωγή προϊόντων χύτευσης από υψηλή ακρίβεια διαστάσεων, ρήξη και επιφανειακά ελαττώματα, casting υψηλής απόδοσης. Baozhu άμμο συμπαγές, υψηλής αντοχής, ακόμη και αν η χρήση επανειλημμένη αναγέννηση είναι επίσης πολύ σπασμένα, μπορεί να μειώσει τη διαδικασία ρίψης της σκόνης στο περιβάλλον παραγωγής της ρύπανσης, καλό αναγέννηση, μειώσει τις βιομηχανικές εκπομπές αποβλήτων, ευνοεί την προστασία του περιβάλλοντος. Υψηλή ανθεκτικότητα είναι το κύριο συστατικό της αλουμίνας, πυριμαχικότητας ≥ 1790 ℃, για την κάλυψη της χύτευσης από διάφορα μέταλλα και κράματα, εύκολο να ανακτήσει, ώστε να λύσει την κοιλότητα ράμμα και φλέβες ελάττωμα είναι μια καλή επιλογή.

(5) ο ρόλος του ειδικές επιστρώσεις διατηρημένα με απλή ψύξη χρώμα μπορούν να επιταχύνουν τη στερεοποίηση της λιωμένο σίδηρο, γενικά κατάλληλο για αυτοκινητοβιομηχανία χύτευσης, απλό και εύκολο? για χοντρά κομμάτια του αποτελέσματος δεν είναι προφανής.

(6) αντι-φλέβες πρόσθετα προς το παρόν, στην αγορά ένα ευρύ φάσμα των πρόσθετων υλών αντι-vegan, ανάλογα με τα συστατικά είναι κυρίως οργανικών και ανόργανων, το πρώτο είναι ένα μίγμα πυριτικών και μεταλλικό οξείδιο, σημείο χαμηλής τήξης, σε υψηλές θερμοκρασίες με άμμο για Silica αποτελούν ένα γυάλινο σώμα να γεμίσει τη ρωγμή άμμο πυρήνα, για να αποτρέψει τον λιωμένο σίδηρο στις ρωγμές, αυτής της πρόσθετης ύλης μπορεί να γίνει σε ένα στρογγυλό σιτάρι, την άμμο πυρήνα δύναμη των μικρών, προσθέτοντας το ποσό του 1,0% να 5.0%? το δεύτερο είναι οργανικά πρόσθετα, προσθήκη λιγότερο 0,3% έως 1,5%, η ένταση των επιπτώσεων από την ανόργανη προφανής και μεγάλη ποσότητα αερίου.