Ειδικευόμαστε στην κατασκευή κεφαλών επενδύσεων χαμένου κεριού και τελικών προϊόντων σε ανθρακούχο χάλυβα και χαμηλής κραματοποιημένης χάλυβα, η εταιρεία μας είναι παγκόσμιας κλάσης κατασκευαστής και προμηθευτής επενδυτικών προϊόντων χύτευσης με διαδικασία υαλώδους υάλου στην Κίνα. Αποτελείται από 2 μεγάλες εγκαταστάσεις, τόσο χυτήριο χύτευσης χάλυβα και CNC μηχανουργική κατεργασία που μας επιτρέπουν να προμήθεια τόσο χύτευσης ακριβείας και τελικά προϊόντα με ετήσια παραγωγική ικανότητα άνω των 20.000 τόνων, και τα προϊόντα εξάγονται κυρίως στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία και άλλες προορισμών σε όλο τον κόσμο.


Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάσημη βιομηχανική πόλη Yinzhou, Ningbo στην Κίνα. Είναι πολύ βολικό να επιτευχθεί με μια πλεονεκτική γεωγραφική θέση. βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι Bei-lun που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Κίνας και περίπου 15 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Lishe. Η κύρια παραγωγική βάση του χυτηρίου χυτοσίδηρου βρίσκεται στην πόλη Qiucun, Fenghua, Ningbo, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από την έδρα. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992, καλύπτει μια συνολική έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων και τώρα έχει περισσότερους από 400 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 10 μηχανικών και 60 τεχνικών. Η εταιρεία διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο χυτήριο, το οποίο καλύπτει έκταση άνω των 30.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένο με αρκετούς σύγχρονους τύπους εξοικονόμησης ενέργειας. φιλικές προς το περιβάλλον γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως αυτοματοποιημένης γραμμής ροής διεργασιών παραγωγής κηρού και κελύφους, καθώς και δύο γραμμών παραγωγής θερμικής επεξεργασίας κλιβάνων δύο πλεγμάτων. Το εργοστάσιο κατεργασίας βρίσκεται στην έδρα Longxing και είναι πλήρως εξοπλισμένο με πλήρες και προηγμένο εξοπλισμό CNC μηχανικής επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων 20 κάθετων και οριζόντιων κέντρων επεξεργασίας και άνω των 30 μηχανολογικών μηχανών, η μηχανή είναι πλήρως ανεξάρτητη από το χυτήριο χύτευσης και διαθέτει ανεξάρτητη ομάδα διαχείρισης προσαρμοσμένο επιχειρηματικό μοντέλο που ταιριάζει. Εκτός από τη χύτευση, σφυρηλάτηση και μηχανική κατεργασία, έχει επίσης τη δυνατότητα να μηχανοκίνητα διάφορα προφίλ. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης τον πιο προηγμένο και πλήρη εξοπλισμό επιθεώρησης στη βιομηχανία χύτευσης, συμπεριλαμβανομένων των φασματόμετρο, μεταλλογραφικό μικροσκόπιο, Tension Tester, χαμηλής θερμοκρασίας Tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, βίντεο μέτρησης μηχανή και ούτω καθεξής. Με αυτές τις προηγμένες εγκαταστάσεις και εργαλεία, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τα ακριβέστερα τελικά προϊόντα και να κάνουμε τα προϊόντα να πληρούν τις γενικές απαιτήσεις ελέγχου της χημικής σύνθεσης, των μηχανικών ιδιοτήτων, των μη καταστρεπτικών δοκιμών και των ακριβών διαστατικών επιθεωρήσεων.


Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένου του τρένου. σιδηροδρομικ, αυτοκινητο? φορτηγά, μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα ορυχείων, περονοφόρα, γεωργικά μηχανήματα, ναυπηγική βιομηχανία, μηχανήματα πετρελαίου, κατασκευή, βαλβίδα και αντλίες, ηλεκτρική μηχανή, υλικό, εξοπλισμός ισχύος και ούτω καθεξής. Είμαστε σε θέση να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα των πελατών μας, εστιάζουμε τόσο σε χάλυβα άνθρακα όσο και σε χάλυβα χαμηλού κράματος. Μέχρι σήμερα έχουν αναπτυχθεί και παράγονται πάνω από 100 πρώτες ύλες και 5.000 είδη διαφορετικών προϊόντων. Είμαστε εξοικειωμένοι με τα διάφορα βιομηχανικά πρότυπα, όπως τα κινεζικά GB, American ASTM, AISI, Γερμανικά DIN, Γαλλικά NF, Ιαπωνικά JIS, Βρετανικά BS, Αυστραλιανή AS και Ένωση βιομηχανικών σιδηροδρόμων (AAR) και άλλα βιομηχανικά πρότυπα.


Δεδομένου ότι τα παραδοσιακά χυτήρια παράγουν μόνο χύτευση, η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει έναν μετασχηματισμό και αναβαθμίστηκε σε έναν κατασκευαστή βαθιάς επεξεργασίας με διευρυμένες δυνατότητες παραγωγής. Οι βασικές αξίες μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τέλειες λύσεις, εξαιρετικά τελικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών, και προσπαθεί να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των προϊόντων για την ανταγωνιστικότητά του πυρήνα. Έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας για κορυφαίες αγορές, τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο για εγχώριους πελάτες, αλλά εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστραλία, Καναδάς κ.λπ. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν πολλούς πελάτες ΚΑΕ που ειδικεύονται σε μηχανήματα αμαξοστοιχίας, αυτοκινήτων και κατασκευών, έχουμε ήδη συνεργαστεί με περισσότερες από 10 από τις 500 κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως ως έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές χύτευσης στην Κίνα.


Η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει μια διαχείριση βασισμένη στην πληροφορία που βασίζεται σε ένα σύστημα ERP και καταβάλλουμε προσπάθειες για την τυποποίηση του συστήματος διαχείρισης. Είμαστε και οι δύο πιστοποιημένοι κατά ISO9001 και TS16949 και ενσωματώνουμε επί του παρόντος ορισμένες άλλες προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης στο σύστημα μας, όπως 6S, διαχείριση απόδοσης, παραγωγή έξυπνης παραγωγής, έξι sigma κλπ. Επιπλέον, έχουμε καθιερώσει το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001 για να κερδίσει μια win-win κατάσταση για την απόδοση της επιχείρησης και τα κοινωνικά οφέλη από τη μακροπρόθεσμη προοπτική.


Η εταιρεία έχει θέσει τον στρατηγικό της στόχο, ο οποίος είναι "η κορυφαία ανάπτυξη σε αυτόν τον κλάδο, προσπαθώντας να παράσχει μια επιχείρηση χύτευσης με βασική ανταγωνιστικότητα και βασική αξία", επιβεβαίωσε με την βασική ανταγωνιστικότητά του ότι "Leading Ideas, Advanced Equipments, Excellent QC και Perfect Services" . Δεσμεύεται από τη φιλοσοφία της διαχείρισης της ποιότητας που «Ξεκινώντας από τον πελάτη χρειάζεται και τελειώνει με την ικανοποίησή του, εστιάζοντας στις απαιτήσεις των πελατών και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους». Με το επιχειρησιακό πνεύμα της "Προχωρώντας με την εποχή, πρωτοπορώντας και καινοτομίας, αρμονίας και win-win, αγωνιζόμενοι για την αριστεία", και με βάση το λειτουργικό στυλ της "Ειλικρίνειας και Πρακτικής, Επιμένουμε αδιάλειπτα, Teamwork Spirit, Achieving Greatness" η εταιρεία θα ήθελε ειλικρινά να καλέσει τους παγκόσμιους υποψήφιους αγοραστές να πραγματοποιήσουν επίσκεψη και να έχουν μια καλή συνεργασία για ένα υπέροχο μέλλον μαζί.


Αν ψάχνετε για χύτευση χύτευσης Κίνα, εργοστάσιο χύτευσης, χύτευση εταιρεία, χύτευση χύτευσης επενδύσεων, χαμένο χυτήριο κεριών χύτευσης, χυτήρια χύτευσης χάλυβα, χυτήρια χύτευσης ακριβείας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήσετε με Qianhao Metal.