Ειδικευμένη στην κατασκευή κεφαλών επενδύσεων χαμένου κεριού και κατεργασμένων εξαρτημάτων από χάλυβα άνθρακα και κραματοποιημένο χάλυβα, η εταιρεία μας είναι ένα ευρύτατο επαγγελματικό χυτήριο χύτευσης επενδύσεων με ισχυρές δυνατότητες κατεργασίας στην Κίνα. Αποτελείται από 2 μεγάλες εγκαταστάσεις, τόσο χυτοσίδηρο χύτευσης χάλυβα και εργοστάσιο επεξεργασίας CNC που μας επιτρέπουν να προμήθεια εξαρτημάτων χύτευσης ακριβείας με ετήσια δυναμικότητα άνω των 20.000 τόνων, και τα προϊόντα εξάγονται κυρίως στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία και άλλους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1993, καλύπτει μια συνολική έκταση περίπου 40.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει περίπου 400 υπαλλήλους. Η έδρα βρίσκεται στην περίφημη βιομηχανική πόλη Yinzhou, Ningbo στην Κίνα. Είναι πολύ βολικό να επιτευχθεί με μια πλεονεκτική γεωγραφική θέση. βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι Bei-lun που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Κίνας και περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο Lishe. Η βάση χύτευσης βρίσκεται στο Fenghua, Ningbo, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από την έδρα, το χυτήριο είναι εξοπλισμένο με διάφορους τύπους εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικά φιλικές γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων ή ημιαυτόματων γραμμών παραγωγής βασικών διεργασιών: κερί κατασκευή, κατασκευή κελύφους, χύτευση, θερμική επεξεργασία. Το εργοστάσιο κατεργασίας βρίσκεται στην έδρα και είναι πλήρως εξοπλισμένο με πλήρες και προηγμένο εξοπλισμό CNC μηχανικής επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων 30 κατακόρυφων και οριζόντιων κέντρων κατεργασίας και πάνω από 30 μηχανές CNC και 50 άλλους μηχανικούς μηχανικούς. Η μηχανική κατεργασία είναι πλήρως ανεξάρτητη από το χυτήριο και έχει μια ανεξάρτητη ομάδα διαχείρισης και προσαρμοσμένο επιχειρηματικό μοντέλο που ταιριάζει. Εκτός από τη χύτευση, σφυρηλάτηση και μηχανική κατεργασία, έχει επίσης τη δυνατότητα να μηχανήσει διάφορα προφίλ. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης πολύ προηγμένο εξοπλισμό επιθεώρησης, συμπεριλαμβανομένων Spectrometer, μεταλλογραφικό μικροσκόπιο, Tension Tester, χαμηλής θερμοκρασίας Tester, X-ray Tester, MPT, UT , CMM, βίντεο μέτρησης μηχανή και ούτω καθεξής. Με αυτές τις προηγμένες εγκαταστάσεις και εργαλεία, είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χύτευσης στους πελάτες μας και να κάνουμε τα προϊόντα να πληρούν εκτεταμένες απαιτήσεις επιθεώρησης για τη χημική σύνθεση , τις μηχανικές ιδιότητες, τις μη καταστροφικές δοκιμές και τις ακριβείς διαστασιολογικές επιθεωρήσεις.

 

Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως τρένο & σιδηρόδρομος, αυτοκίνητο & φορτηγό, μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα ορυχείων, περονοφόρα οχήματα, γεωργικά μηχανήματα, ναυπηγικές εργασίες , μηχανήματα πετρελαίου, κατασκευές, βαλβίδες και αντλίες, ηλεκτρικά μηχανήματα, υλικό εξοπλισμού κ.λπ. Είμαστε σε θέση να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα των πελατών μας, εστιάζουμε τόσο σε ανθρακούχο χάλυβα όσο και σε αλουμίνιο . Μέχρι σήμερα έχουν αναπτυχθεί και παράγονται πάνω από 100 πρώτες ύλες και 5.000 είδη διαφορετικών προϊόντων. Είμαστε εξοικειωμένοι με τα υλικά πρότυπα πολλών χωρών, όπως τα κινεζικά GB, η αμερικανική ASTM, η AISI, η γερμανική DIN, η ευρωπαϊκή EN, η ιαπωνική JIS, η Βρετανική BS, η Αυστραλιανή AS και η Ένωση AAR και άλλα βιομηχανικά πρότυπα.

 

Δεδομένου ότι η παραδοσιακή χύτευση είναι μόνο τραχιά μηχανουργική κατεργασία, η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει μια μετατροπή και αναβαθμιστεί σε έναν κατασκευαστή βαθιάς επεξεργασίας με διευρυμένες δυνατότητες παραγωγής. Οι βασικές αξίες μας προσφέρουν στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, εξαιρετικά τελικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών τους και προσπαθούν να αυξήσουν την προστιθέμενη αξία των προϊόντων για την ανταγωνιστικότητά τους. Έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας για κορυφαίες αγορές, τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο για εγχώριους πελάτες, αλλά εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστραλία κ.α. . Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν πολλούς πελάτες OEM που ειδικεύονται σε σιδηροδρομικές, αυτοκινητοβιομηχανικές και κατασκευαστικές μηχανές, έχουμε ήδη συνεργαστεί με μερικές από τις κορυφαίες 500 εταιρείες του κόσμου ως έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές χύτευσης χάλυβα στην Κίνα.

 

Η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει μια διαχείριση βασισμένη στην πληροφορία που βασίζεται σε ένα σύστημα ERP και καταβάλλουμε προσπάθειες για την τυποποίηση του συστήματος διαχείρισης. Είμαστε και οι δύο πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα πρότυπα ISO9001 και TS16949 και ενσωματώνουμε επί του παρόντος ορισμένες άλλες προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης στο σύστημα μας, όπως το 5S, τη διαχείριση επιδόσεων, την παραγωγή λιτής παραγωγής κλπ. Επιπλέον, έχουμε καθιερώσει το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001, κερδοφόρα κατάσταση για την απόδοση και τα κοινωνικά οφέλη της επιχείρησης από μακροπρόθεσμη προοπτική.

 

Η εταιρεία έχει θέσει τον στρατηγικό της στόχο, ο οποίος είναι "η κορυφαία ανάπτυξη σε αυτόν τον κλάδο, προσπαθώντας να παράσχει μια επιχείρηση χύτευσης με βασική ανταγωνιστικότητα και βασική αξία ", επιβεβαίωσε με την βασική ανταγωνιστικότητά του ότι " Leading Ideas, Advanced Equipments, Excellent QC και Perfect Services " . Δεσμεύεται από τη φιλοσοφία της διαχείρισης της ποιότητας που «Ξεκινώντας από τον πελάτη χρειάζεται και τελειώνει με την ικανοποίησή του, εστιάζοντας στις απαιτήσεις των πελατών και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους». Με το επιχειρησιακό πνεύμα της " Προχωρώντας με την εποχή , πρωτοπορώντας και καινοτομίας, αρμονίας και win-win, αγωνιζόμενοι για την αριστεία", και με βάση το εργασιακό ύφος της "Ειλικρίνειας και Πρακτικής, Επιμένουμε αδιάλειπτα, Teamwork Spirit, Achieving Greatness" η εταιρεία θα ήθελε ειλικρινά να καλέσει τους παγκόσμιους υποψήφιους αγοραστές να πραγματοποιήσουν επίσκεψη και να έχουν μια καλή συνεργασία για ένα υπέροχο μέλλον μαζί.